Hoe lang zijn de baby's in pasgeboren luiers?

February 5

Hoe lang zijn de baby's in pasgeboren luiers?

Pasgeboren baby's gaan door een heleboel luiers. Het is mogelijk dat u verleid om te lopen en verschillende economie-en kleinbedrijf dozen van luiers kopen voordat de baby komt aan voorraad omhoog een beetje om geld te besparen in het proces. Als u dit doet, is het wellicht teleurgesteld wanneer ze ontdekken dat je baby zo snel hebt u veel luiers overblijft de pasgeboren grootte outgrows. Precies hoe lang je baby zal besteden in pasgeboren luiers, hangt af van hoeveel hij weegt bij de geboorte en hoe snel hij groeit. Inzicht in de gemiddelden kan helpen u een inschatting maken hoeveel newborn luiers je nodig.

Gewicht

Voordat u hoe lang je baby pasgeboren luiers zal dragen begrijpen kunt, moet je weten wat grootte pasgeboren baby luiers tegemoet. De meeste pasgeboren luiers zijn gemaakt om te passen baby's met een gewicht van maximaal 10 pond, hoewel sommige merken kunnen gaan tot 12 pond. ConsumerReports.org voegt toe dat sommige merken hebben overlappende bereiken, zoals de pasgeboren luiers die gaan tot 12 pond en de luiers maat 1 die voor baby's van 8 tot en met 14 pond.

Gemiddelde gewichten

Elke baby is anders, en sommige kunnen worden geboren met een gewicht van 6 pond, terwijl anderen in op 10 pond komen misschien. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention is de gemiddelde gewicht voor pasgeboren baby's amper 8 pond, voor zowel jongens als meisjes. De gemiddelde baby bereikt 10 pond op 1,5 maanden oud. Op 10 pond zijn de meeste baby's klaar om verder te gaan naar een luier maat 1, afhankelijk van het merk. Baby's in de derde percentiel voor gewicht zal niet 10 pond bereiken tot ongeveer 3 maanden.

Premature baby 's

Baby's die geboren zijn voortijdige-- of vóór de 37e week van de zwangerschap--zijn meestal geboren in veel lagere gewichten. Zelfs baby's die zijn niet te vroeg geboren kunnen worden geboren op een laag geboortegewicht. De maart van dubbeltjes zegt 1 op de 12 baby's worden geboren met een gewicht van minder dan 5 ponden en 8 ounces. Pasgeboren voortijdig of met lage gewicht past mogelijk niet geheel pasgeboren luiers wanneer zij geboren zijn. Kan zij ze enkele weken of maanden aan pasgeboren luiers, afhankelijk van hoe laag hun geboortegewicht is en hoe snel ze gewichtstoename. Zodra ze in pasgeboren luiers passen, moeten zij zitten kundig voor dragen ze voor één tot drie maanden, net als baby's geboren in gemiddelde gewichten.

Grotere baby 's

Sommige baby's worden geboren op hogere gewichten en pasgeboren luiers nooit helemaal kunnen dragen. Volgens de CDC gegevens, worden baby's in de 95e en 97ste percentiel op groei grafieken geboren met een gewicht op of in de buurt van 10 pond. Dat betekent dat er slechts 3 tot 5 procent van de baby's worden geboren op dat gewicht. Deze baby's mag passen pasgeboren luiers voor een paar dagen of zelfs een week, maar de meeste ouders vinden het gemakkelijker om het recht op het gebruik van luiers maat 1 overslaan.


gerelateerde artikelen