Vergelijking van Cruiser fietsen

November 21

Vergelijking van Cruiser fietsen

Een cruiser fiets is ontworpen om u te geven het meeste comfort op een casual rit. Deze fietsen worden gedefinieerd door hun stoere stalen frames, ballon banden, ruime zitplaatsen en rechtop geometrie waardoor een korte rit rond het park of langs uw lokale promenade een echt ontspannen ervaring. In vergelijking met racefietsen of mountainbikes, is een cruiser fiets bijna altijd eenvoudiger en gemakkelijker te werken.

Paardrijden In stijl

Cruiser fietsen zijn ontworpen met comfort als een topprioriteit. De combinatie van brede, dikke banden en een gepolsterde zitting absorbeert bijna alle van de impact en de trillingen van ruwe bestrating of fiets paden, waardoor u een vlotte rit zonder de pijn die geassocieerd met traditionele racefietsen worden kan. Een cruiser fiets plaatst u ook in een rechte positie, waardoor pijn in je rug, schouders en nek te rijden. Veel cruiser fietsen zijn ook voorzien van spatborden, die u schonere houden wanneer je uiteindelijk steken in een onverwachte stortbui.

Gewoon elegante

Een cruiser fiets is bijna altijd één snelheid, die ideaal is voor casual ritten rond uw dorp of stad. De eenvoud van een single-speed aandrijflijn houdt reparaties en onderhoud tot een minimum, latend u zich concentreren op het genieten. Het ontbreken van een derailleur maakt deze fietsen minder goed in staat om te veroveren van de heuvels in vergelijking met een berg of racefiets, maar een cruiser fiets blinkt uit op vlakke grond en voor zachte uitrijdt.


gerelateerde artikelen