Hoe vaak gebruik je minerale olie om gewicht te verliezen?

April 25

Aardolie is een smeermiddel laxerende die wordt gebruikt voor constipatie. Minerale olie jassen de voering van de darmen, overvullen van water en bij het produceren van een zachtere stoelgang in zes tot acht uur. Geen laxeermiddel, met inbegrip van minerale olie, moet worden gebruikt om je helpen gewicht te verliezen. Overmatig gebruik van minerale olie kan leiden tot afhankelijkheid en gezondheidsproblemen.

Hoe te gebruiken

Neem de aangegeven dosering van minerale olie--moet er één standaard dosis op de fles--één of twee uur voor het eten en twee uur voordat je naar bed gaat. Drugs.com geeft u aan de juiste dosis in een kopje van de geneeskunde, arme meten de minerale olie in een drinkglas, voeg 2 oz. van water of SAP, roeren en drinken. Water is de beste vloeistof te hebben met elk type van laxerende, aangezien het alleen helpt de spijsvertering en het voorkomen van obstipatie.

Overmatig gebruik

Minerale olie is bedoeld om te helpen constipatie, niet helpen je verliest gewicht. Nemen teveel minerale olie of het vaak nemen kan leiden tot diarree, krampen en opgeblazen gevoel. De American Cancer Society waarschuwt dat minerale olie moet niet langer dan een week worden gehouden omdat je lichaam afhankelijk van de laxerende--worden kan zelfs als u geen minerale olie voor het beoogde doel van constipatie opluchting gebruikt, je lichaam kan niet zitten kundig voor darmen zonder het te verplaatsen. Minerale olie ook blokkeert de absorptie van vitaminen A, D, E en K en hoopt zich op in weefsels, veroorzaakt gezondheidsproblemen.

Laxerend misbruik

Met behulp van een laxerende om je helpen gewicht te verliezen, zou een indicatie van een eetstoornis. Het is een verkeerd begrip dat een laxeermiddel u afvallen, helpen zal zoals de meeste van de calorieën die je verbruikt hebben al geabsorbeerd zijn door de dunne darm en alleen voedselresten gemengd met water bereikt de dikke darm te worden uitgezet. Nemen van teveel minerale olie, is het mogelijk dat de absorptie van sommige essentiële vitaminen en voedingsstoffen, waardoor gezondheidskwesties. Laxerend overmatig gebruik kan leiden tot uitdroging, elektrolyt onbalans en afhankelijkheid.

Intrekking

Als u teveel minerale olie gebruikt, zou u sommige ongemakkelijk symptomen optreden wanneer u stopt met het gebruik van het product. Deze tijdelijke symptomen zijn constipatie, opgeblazen gevoel en vloeistof retentie, resulterend in tijdelijke gewichtstoename. Deze symptomen kunnen bijzonder moeilijk te behandelen als u gevoelig over je gewicht bent. Het beste advies is niet helemaal te passen minerale olie op je helpen gewicht te verliezen.


gerelateerde artikelen