Is natrium slecht voor Weight Loss?

September 23

Is natrium slecht voor Weight Loss?

Als u geïnteresseerd bent in het verliezen van gewicht en het bijhouden van de trends en koppen in populaire voeding, misschien heb je gehoord dat natrium slecht voor u, is als u probeert om gewicht te verliezen. Dit is gedeeltelijk waar, want de natrium in je dieet ertoe leiden u dat kan te krijgen water gewicht, maar hoeft geen directe invloed op uw capaciteit om vet te verliezen.

Natrium

Natrium is een essentieel mineraal dat, ondanks zijn slechte reputatie met betrekking tot gezondheid, je nodig hebt om cellulaire functie. Volgens Dr. Lauralee Sherwood in haar boek "Menselijke fysiologie" helpt natrium handhaven van de vochtbalans in het lichaam. Bovendien moet u natrium om bepaalde moleculen--zoals suiker--in de bloedbaan, en u ook gebruik maken van het mineraal voor cel-naar-cel communicatie. De meeste Amerikanen, zijn echter niet van een natrium tekort, zodat u niet hoeft aan te vullen als jij vaak met andere mineralen.

Verlies van het gewicht

Terwijl het is gebruikelijk om te verwijzen naar de doelstellingen van het gewichtsverlies hebben, bedoelen de meeste mensen dat ze willen verliezen lichaamsvet--in tegenstelling tot het verlies van spier of water--wanneer ze zeggen dat ze willen om gewicht te verliezen. Om te verliezen van lichaamsvet, die je moet nemen in minder calorieën dan u elke dag besteden, het best bereikt is door minder calorieën eten of meer te besteden door middel van verhoogde fysieke activiteit. Eten van een gezond, verminderde calorie dieet en oefenen helpt spier verlies te voorkomen tijdens de periode van vet verlies.

Water gewicht

Eten van veel natrium kan houden de nummers op uw schaal uit te gaan naar beneden zo snel als je had graag tijdens uw dieet-- en soms kan zelfs leiden tot uw gewicht omhoog te gaan. Natrium heeft geen invloed op vet gewicht, echter; het gewicht je winnen of te verliezen als gevolg van natrium consumptie mislukken is water gewicht. Dit is omdat natrium consumptie u behouden meer vloeistof in je bloedbaan en in de ruimten buiten de cellen veroorzaakt, verhogen van uw bloeddruk. Hoewel dit niet gezond is voor je hart, verklaart de American Heart Association, het is niet hetzelfde als het hebben van teveel lichaamsvet.

Algemene richtsnoeren

In het algemeen, terwijl natrium niet zal uw gewichtsverlies plannen dwarsbomen--althans niet in de echte zin, zoals je gemakkelijk het overtollige water verliest wanneer uw natrium verbruik daalt--teveel natrium is niet gezond. Bovendien zijn voedingsmiddelen rijk aan natrium, met inbegrip van verwerkte levensmiddelen, vaak hoog in ongezonde vetten en calorieën ook, die u lichaamsvet te verliezen, zo snel verhinderen zal als je zou willen. Het vermijden van grote hoeveelheden natrium is een goed idee voor de gezondheid, zelfs als het is niet essentieel voor uw gewichtsverlies dieet. Proberen te beperken uw inname tot 1.500 milligram per dag ter ondersteuning van goede gezondheid.


gerelateerde artikelen