Hoe om te gaan met kinderen met uitzondering van een kind tijdens het afspelen

February 14

Hoe om te gaan met kinderen met uitzondering van een kind tijdens het afspelen

Kinderen kunnen elkaar, zowel opzettelijk en onopzettelijk kwetsen. Als een kind kinderen tijdens het afspelen uitsluiten, dit is een vorm van pesten te kan zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen speelt en geaccepteerd voelt, wellicht kinderen volwassen begeleiding om te helpen hen begrijpen van belangrijke vraagstukken zoals empathie en vriendelijkheid. Door het onderwijs kinderen deze sociale vaardigheden, geven je hen de nodige instrumenten om samen met anderen.

Stap 1

Spreken met het kind of de kinderen die zijn exclusief een ander kind om erachter te komen wat er gebeurt. De situatie is misschien onschuldig. Bijvoorbeeld, als het andere kind niet willen om het spel te spelen, is niemand gekwetst. Maar als de kinderen opzettelijk onaardig worden, de kinderen moeten sommige volwassen begeleiding.

Stap 2

Aanmoedigen van empathie in de kinderen om te denken over hoe het uitgesloten kind waarschijnlijk voelt, psycholoog Lawrence Kutner, schrijven voor de website PsychCentral suggereert. Bijvoorbeeld, zou kunnen je zeggen, "I 'm looking at Felix zitten daar in het zand en hij ziet er behoorlijk triest voor mij. Kijk, zijn hoofd is beneden en zijn schouders zijn zakte. Hij wordt niet afgespeeld-hij zit enkel daar. Waarom denkt u dat hij misschien voel me zo triest?" Zachtjes begeleiden de kinderen tot de conclusie dat, met uitzondering van het kind waarschijnlijk kwetsend. Help hen voorstellen hoe ze zou voelen als de standpunten werden teruggedraaid.

Stap 3

Help kinderen brainstorm een oplossing die zal helpen iedereen het gevoel gewaardeerd en opgenomen. Mogelijke idee├źn zijn gewoon uit te nodigen het kind om te spelen, maken van specifieke wijzigingen in het huidige spel mogelijk te maken het voor meer mensen om te spelen, of het kiezen van een ander spel dat iedereen gemakkelijk kan spelen.

Stap 4

De kinderen begeleiden als ze werken uit de situatie, adviseert het nationale netwerk voor Child Care. De kinderen wellicht niet uw hulp voor het oplossen van de situatie in dat geval, kun je gewoon kijken om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en gelukkig. Aan de andere kant, de kinderen moeite om op te lossen het probleem-- en zachtjes hen te begeleiden naar een resolutie waarmee ze vreedzaam samen te spelen moet u wellicht.

Tips

  • Kinderen kunnen een ander kind uitsluiten uit het spel te verhogen van hun gevoel van macht en kracht, volgens de website van PBS ouders. Deze sociale macht kunnen opwindend als de kinderen slagen, kan dat een negatief precedent. Om dit te voorkomen, moet u zo snel mogelijk ingrijpen.

gerelateerde artikelen