Voetbal keeper boren voor kinderen

January 25

Voetbal keeper boren voor kinderen

In het spel van voetbal is de keeper van taak om het probeert op te slaan elk schot, de tegenstander van het verkrijgen van de bal in het net en een doelpunt te voorkomen. Gebruik van keeper boren in de praktijk staat jonge geitjes toe om te werken aan goede doelman technieken, zoals voetenwerk, omgaan met de bal en schot-stoppen. Kinderen kunnen praktijk van goede gewoonten en verbeteren van hun vaardigheden ook.

Gooi boor

Twee netten, met een keeper bij elk net instellen Geef 1 keeper een bal; Hij probeert te scoren tegen de andere keeper door gooien, rubriek of schoppen de bal in de andere keeper net. Zodra hij scoort, probeert de andere keeper te scoren tegen zijn tegenstander. Deze boor kan worden gemaakt, meer uitdagende door toevoeging van meer aanvallers tegen de keeper.

Shot stop

De coach staat 5 tot en met 7 werven uit de buurt van de keeper, en varieert van de shots door het gooien van de bal naar beneden, rubriek, LOB de bal boven zijn hoofd of rollen van de bal aan weerszijden. Als de keeper de bal mist, gooit de trainer onmiddellijk een andere bal. Wanneer de keeper een save maakt, gooit hij de bal terug naar de coach voordat de coach een ander schot maakt.

Breakaway

De kinderen verdelen in twee teams: Team A en team B. Team A is schieten op team B's Keeper van een lijn die 40 werven uit de buurt van het doel. Gedurende 90 seconden draait de kinderen op team A te nemen van een schot op het doel. Ze moeten hun eigen ballen ophalen. Na 90 seconden schakelen de teams. De keepers praktijk blijven op hun voeten en maken zichzelf als "groot" mogelijk om op te slaan van de bal.

Catch 22

Opzetten van twee doelpunten naast elkaar. Er is slechts één keeper te verdedigen van beide doelen. De aanvallende speler dribbelt naar beneden van het veld en probeert te scoren in beide doel. Wanneer een doelpunt gescoord wordt neemt een nieuwe keeper de plaats van de eerste. Deze boor kunt de doelman uit te oefenen die betrekking hebben op de in de omgeving van post shot en het afsnijden van kruisen.


gerelateerde artikelen