Hoe u kunt proberen om uw kinderen opstaan in de ochtend

November 14

Hoe u kunt proberen om uw kinderen opstaan in de ochtend

Wanneer kinderen een moeilijke tijd om uit bed in de ochtend hebben, het kan erop wijzen dat ze niet genoeg slaap krijgen. In een studie, gepresenteerd door Erika Gaylor, Ph.D. op de jaarvergadering 2010 van de bijbehorende Professional slaap Societies, vonden onderzoekers dat kinderen die had goede bedtijd routines en kreeg voldoende slaap hogere wiskunde en geletterdheid vaardigheden hadden. De hoeveelheid kwaliteit slaap krijgt van uw kind kunnen een krachtige voorspeller van haar academisch succes.

Stap 1

Vast een bedtijd routine. Uw kind is een kind of in de middelbare school, kan hij profiteren doordat een consistente slaap routine. Zwemmen, dim verlichting en een boek kunnen dienen als de hoekstenen van een effectieve slaap routine. Als u uw baby of peuter om te slapen, adviseert kinderarts Dr Sears lezen van een boek in een rustgevende stem als onderdeel van de routine voor het slapen gaan.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw kinderen voldoende slaap krijgen. Hoewel er geen magische nummer voor de hoeveelheid slaap die een kind nodig heeft is omdat individuele slaap moet variƫren, zijn er een aantal richtlijnen. Volgens de National Sleep Foundation, peuters moeten 12 tot 14 uren van slaap elke dag met inbegrip van de NAP's, peuters moeten 11 tot 13 uur, met inbegrip van de NAP's, kids leeftijden 5 tot 10 vereisen 9 tot 11 uur slaap en adolescenten 8 1/2 tot 9 1/4 uur slaap nodig.

Stap 3

Voorbereiden op school de avond tevoren. Doordat kinderen voert basistaken uit de avond tevoren, zoals verpakking hun lunches, krijgen hun rugzakken klaar en plukken uit hun kleren, ze wellicht niet zo veel tijd in de ochtend voor te bereiden en kan slaap langer.

Stap 4

Experimenteer met verschillende methoden van wakker. Verschillende kinderen reageren op verschillende manieren. Probeer de wekker aan de andere kant van de kamer zetten, zodat een kind moet opstaan en lopen te schakelen. Open trekken van de blinds of inschakelen van de lichten kan helpen andere kinderen.

Stap 5

Een jong kind belonen. Nadat hij is voltooid laat ochtend taken als het krijgen van gekleed, eten van ontbijt en verpakking zijn rugzak, hem kijken naar tekenfilms of hem loven voor een job well done.

Stap 6

Praat met uw kinderen in de school-leeftijd over eventuele problemen die ze in de ochtend ondervindt. Laat ze weten dat het is hun verantwoordelijkheid om wakker in de ochtend. Laat de natuurlijke gevolgen van kracht. Bijvoorbeeld uitleggen dat als een kind niet uit bed in de ochtend wanneer u hem wakker, hij zal de schoolbus missen en te maken hebben met de gevolgen. Laat uw kinderen weten dat je alleen proberen om ze eens--wakker en dan krijg je op met uw eigen dag zoals gebruikelijk. Door hun afhankelijkheid in de kiem te happen, zou u kunnen helpen beter te slapen en's ochtends gewoonten inboezemen.

Waarschuwingen

  • Beperken cafeĆÆnehoudende dranken als ze kunnen voorkomen dat kinderen in slaap vallen 's nachts.

Tips

  • Raadpleeg een kinderarts als je kind nog steeds problemen gaan slapen of wakker. Ze zou kunnen lijden aan een wanorde van de slaap, ademhaling probleem of een reactie van medicatie die verhindert dat haar getting genoeg slaap.

Wat die u nodig hebt

  • Boek
  • Wekker

gerelateerde artikelen