Hoe om te drinken van Water te teller natrium

July 27

Natrium is een essentieel voor algemene gezondheid elektrolyt. Teveel natrium in het lichaam kan echter leiden tot een scala aan onaangename hygiƫnische omstandigheden, met inbegrip van opgeblazen gevoel, oedeem en hypertensie. Volgens de "Hedendaagse voeding," moeten gezonde volwassenen streven naar het consumeren van niet meer dan 2 000 mg per dag van natrium. Het is vrij gemakkelijk te overschrijden van dit bedrag, zoals natrium voor in bijna alle bewerkte voedingsmiddelen komt, met inbegrip van deli vlees, bevroren maaltijden, crackers en kaas. Wijzigen van uw drinkgewoonten kan vaak teller teveel Natrium inname.

Stap 1

Drink 1 oz. van water per pond van uw lichaamsgewicht als u teveel natrium hebben verbruikt en nodig voor het spoelen van de overmaat natrium uit je lichaam.

Stap 2

Drink het water gedurende de dag. Vermijd chugging van het water.

Stap 3

Drink ten minste 1 oz. voor elke twee pond van uw lichaamsgewicht te handhaven hydratatie en natrium overbelasting voorkomen wanneer je minder dan 2.000 mg natrium per dag consumeren. Bijvoorbeeld, als je 200 kg weegt, moet u ten minste 100 oz. van water per dag drinken.


gerelateerde artikelen