Hoe te te lopen met een Blister

November 18

Hoe te te lopen met een Blister

Zelfs een kleine blaar op je voet kan ruïneren uw lopende ervaring. De veiligste benadering is te stoppen totdat het geneest, maar soms u moet patch zelf en blijven bewegen. Als u vaak blaren ontwikkelt, moet u wellicht betere schoenen kopen. Runner's sokken die weg vocht pit zal helpen verminderen van de repetitieve, gladde wrijving die tot blaren leidt. En running schoenen die goed passen zal niet rond glijden als u uitvoert, die kan leiden tot het repetitieve schuren. Als je hebt genomen preventieve maatregelen, maar een blaar zich toch voordoet, doen wat je kunt om te minimaliseren van de pijn en verdere schade te voorkomen.

Stap 1

Stoppen onmiddellijk zodra je je realiseert dat je een blaar. Hoe langer u uitvoeren op een onbehandelde blister, hoe slechter de schade kan worden.

Stap 2

Opstijgen uw sokken en schoenen aan uw voeten te inspecteren.

Stap 3

Omvatten kleine blaren met een grote pleister, zoals de bedekking van een gespecialiseerde blister verkocht in apotheken. In een snuifje, zal een grote zelfklevend verband doen.

Stap 4

Gebruik een gesteriliseerde naald voor de afvoer van grote blaren. Het steriliseren van de naald in gedurende enkele seconden in een vlam gehouden of het coating met desinfecterende alcohol. Een klein gaatje te maken en laat de vloeistof drain.

Stap 5

Een antibiotische zalf van toepassing op de gepofte blister en bedek het met een pleister.

Stap 6

Vervang uw sokken en schoenen.

Stap 7

Voer een korte afstand om te bepalen van het niveau van de pijn. De kansen zijn dat de pijn zal verdwijnen snel, hoewel een zekere mate van ongemak waarschijnlijk zal blijven. Als het te veel pijn doet, stop en wachten op de blister te genezen.

Tips

  • Vermijd het dragen van katoenen sokken. Ze overlappen vocht en kunnen verhogen de kans op ontwikkeling van de blister.
  • Raadpleeg uw arts als de pijn ernstig is of als u zijn bloeden.

Wat die u nodig hebt

  • Pleister
  • Naald
  • Aansteker of alcohol
  • Antibiotische zalf

gerelateerde artikelen