Tips voor het grillen met de Char-braden infrarood Grill

April 1

Tips voor het grillen met de Char-braden infrarood Grill

Vóór de jaren 1940, werd grillen meestal gedaan door Amerikanen die waren camping. Maar in de jaren 1950, grillen werd zeer populair en is blijven groeien in populariteit sinds. Barbecue grills zijn beschikbaar als gas, houtskool, hout branden en infrarood, om enkelen te noemen. Infrarood grills zoals de Char-braden gas brandstof gebruiken om te verwarmen van een keramische plaat die vervolgens zendt infrarode straling, die een langere golflengte dan zichtbaar licht heeft. Infrarode straling is bekend om zijn vermogen om te verwarmen om het even wat die, vooral dichte absorbeert, ondoorzichtige materialen zoals vlees. Omdat de meeste kooktechnieken geen infrarood golven, kunt tips over het gebruik van de relatief nieuwe infrarood grill u koken van vlees en groenten tot in de perfectie.

Infrarood koks direct

In tegenstelling tot andere koken methoden die door middel van convectie koken, verwarmt infrarood het voedsel direct. Dit betekent dat u hoeft te wachten tot dit aan hitte omhoog. Zodra het gas is ingeschakeld op de temperatuur die u wenst, is de grill klaar om te gaan. Als de wind waait, een aandoening die kan verlengen kooktijden op andere grills, onthoud dat het de kooktijd met een infrarood grill zal niet wijzigen.

Infrarood Grills hebben een breed temperatuurbereik

Speel met uw barbecue om een gevoel voor het. Infrarood grills zijn bekend om hun vermogen om sear met behulp van de zeer hoge temperaturen alleen beschikbaar via infrarood, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor lange, trage koken processen. Probeer schroeiende eerste en noteer de extra tijd die nodig is wanneer de temperatuur wordt verminderd. Vanwege de manier waarop die een infrarood grill kookt, is zelfs snel gekookt vlees sappig blijft. Koken met behulp van lagere temperaturen ontstaat een tederdere product.

Bij het roken van vlees, kijk voor oranje vlammen

Houtsnippers kunnen worden toegevoegd om te produceren flavorfully gerookt vlees. De infrarood warmte produceert geen zichtbare kleuren, maar het hout releases zichtbaar licht als het brandt. Kijk voor oranje vlammen. Dit is een teken dat het hout brandt zoals het hoort om te produceren van een mooie, rokerige smaak. Rook of andere kleuren uit de vent misschien signaal vochtige hout of de verkeerde warmte.

Droog vlees en licht Spray met olie voor het grillen

Vocht op uw vlees zal verdampen uit de hitte. Dit zorgt ervoor dat het vlees om te koken uit stomen. Als het vlees droog is, zal het vlees bruin. Voor de meeste koks van de grill, browning is de doelstelling van het grillen, dus zorg ervoor om DEP het vlees droog alvorens te plaatsen op de grill. Olie de grill alvorens het vlees op het is niet nodig. In plaats daarvan, om te verhinderen dat olie weg te branden voordat het vlees op de grill wordt geplaatst, licht wrijven of spritz olie op je vlees.


gerelateerde artikelen