Gluten-vrij dieet voor Hyper kinderen

November 8

Gluten-vrij dieet voor Hyper kinderen

U kan hebben gelezen of gehoord verslagen dat het veranderen van bepaalde voedingsmiddelen in het dieet van kinderen geholpen met hyperactiviteit. In sommige gevallen klopt het. Uw kind wellicht gevoeligheid voor gluten dat zijn gezondheid, die op zijn beurt hersenfuncties verstoren kan kan verstoren. Zelfs symptomen van coeliakie zijn depressie, desinteresse in normale activiteiten, stemmingswisselingen en het onvermogen om te concentreren, die, allemaal in een kind, kan worden weergegeven als hyperactiviteit. U kunt hebben dat uw kind getest op coeliakie, voedselallergie en voedsel gevoeligheden of probeer een gluten-vrij dieet voor een paar maanden om te zien of het maakt een verschil in gedrag.

Hyperactiviteit en de Autisme Spectrum Disorder

Uw kinderen kunnen hyper zoals beschreven door aandacht Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). ADHD is op het autismespectrum samen met autisme en asperger's aandoeningen. Hyperactiviteit en onoplettendheid zijn symptomen van ADHD zoals lopen rond ongepast, onvermogen om te spelen rustig, friemelen, tollen en te veel praten. Ongeacht het label zetten van uw kinderen hyperactiviteit, kan een gluten-vrij dieet helpen.

Gluten-vrij dieet en Autisme Spectrum Disorder

Onderzoek naar ADHD en de andere autisme spectrum stoornissen is traag om te herkennen van voedsel gevoeligheid verbinding, hoewel sommige onderzoekers zijn op zoek naar het. De kwesties van April 2010 van "Nutritionele Neuroscience" publiceerde een 24 maanden lange studie die de effecten van glutenvrij en caseïne-vrij dieet voor kinderen met autisme spectrum stoornissen onderzocht. In het eerste jaar van de studie waren er aanzienlijke verbeteringen in het gedrag voor de kinderen die een gluten - en caseïne-vrij dieet consumeren. Dat leek verbetering plateau in het tweede jaar, misschien met een limiet aan dit soort interventie. Meer studies nodig zijn om volledig te begrijpen de waarde van dieetveranderingen op gedrag maar deze studie toont dat het verwijderen van gluten en caseïne sommige kinderen heeft geholpen.

Glutenvrije voedingsmiddelen te vermijden

Als u kiest om het verwijderen van gluten uit uw Kinder diëten, proberen te verwijderen uit het hele gezin en huishouden te vergemakkelijken. Voedingsmiddelen die gluten bevatten zijn tarwe of wit meel, rogge, gerst, bulgur, couscous, durumtarwe, graham meel, kamut, matze, seitan, griesmeel, spelt en triticale. Kijk voor gluten in de ingrediënten van cakes, koekjes, brood, coupons, gravies, soepen, pasta, salade dressings en sauzen. Bij de aankoop van haver, bier, snoep, imitatie krab, kiezen imitatie vlees en lunchmeats voor producten die zijn gemarkeerd "glutenvrije." Andere items die gluten kunnen bevatten zijn lippenstift, vitaminen, geneeskunde, spelen deeg en tandpasta.

Voedingsmiddelen op te nemen

Er zijn veel glutenvrije producten op de markt, waardoor een gluten-vrij dieet makkelijker te volgen. Kies deze en natuurlijk glutenvrije granen zoals amarant, teff, kasha, maïs, boekweit, gierst, quinoa en rijst. Haver zijn glutenvrij maar waarschijnlijk besmet met tarwe tijdens de verwerking tenzij gecertificeerd glutenvrij. Andere voedingsmiddelen die geen gluten bevatten zijn vlees, gevogelte, vis, groenten, fruit, noten, zaden en zuivelproducten. Strikeouts, paneren en marinades gluten kunnen bevatten dus check de ingrediënten.


gerelateerde artikelen