Weight Loss Pills & B12-injecties

November 29

Weight Loss Pills & B12-injecties

Zestig procent van de volwassenen in de Verenigde Staten zijn overgewicht, en meer dan 300.000 sterfgevallen per jaar vloeien voort uit complicaties veroorzaakt door overgewicht, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Mensen kijken naar de houdt van medicijnen en behandelingen als snelle correcties voor hun gewichtsproblemen.

Vitamine B-12

Vitamine B-12, oftewel cobalamine, is gespecialiseerd in het houden van de zenuwcellen gezond, regulering van de vorming van rode bloedcellen en de productie van DNA. Net als de andere zeven B-vitaminen helpt het ook om koolhydraten omzetten in energie. B-12 deficiëntie is zeldzaam, maar wordt meestal gevonden in veganisten en mensen met eetstoornissen, volgens de UMMC. B-12 injecties promoten sommige gewicht verlies klinieken als een effectief gewichtsverlies techniek.

B-12 speculatie

Vitamine B-12 wordt gedacht aan het versnellen van de stofwisseling en een persoon geven meer energie, wat vervolgens resulteert in de verbranding van meer calorieën. Echter geregistreerd diëtist die Katherine Zerastsky van MayoClinic.com stelt dat aan te vullen met B-12 injecties, of enige andere vorm van B-12, toont niet enig bewijs van het gewichtsverlies veroorzaken. Suppletie van B-12 in gezonde individuen wordt niet gezien als schadelijk, maar andere medicijnen, kan verstoren MayoClinic.com merkt.

Pillen

Gewichtsverlies pillen zijn beschikbaar in prescription en over-the-counter kracht. Xenical is het voorschrift sterkte versie van de drug Alli. Beide pillen werken door een enzym in uw maag, genoemd lipase, die verantwoordelijk is voor het afbreken van en het opslaan van vetten uit te schakelen. Door dit uit te schakelen, vet blijft in de darm en van het lichaam, merkt MayoClinic.com. Hoewel de fabrikant stelt vast dat er vaak de beste resultaten worden bereikt in de eerste zes maanden van gebruik, blijven de meeste gebruikers voor onbepaalde tijd.

Effecten

MayoClinic.com merkt dat Alli een persoon verliest 3 tot 5 pond per jaar helpen kan als genomen als onderdeel van een gezonde levensstijl, dat Xenical tot 5 tot en met 7 pond gewichtsverlies kan leiden. Beide drugs is voorzien van de bijwerking van niet zijnde kundig voor controle stoelgang. De fabrikanten adviseren dat een gebruiker neemt niet meer dan 15 mg per maaltijd om te voorkomen dat de houdt van diarree en olieachtige afscheiding uit gas, merkt MayoClinic.com.

Overwegingen

Spreek met uw huisarts over uw opties voor hulp bij afvallen. MayoClinic.com stelt dat een gezonde levensstijl, met inbegrip van een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging de belangrijkste determinant van resultaten is bij het nemen van gewicht verlies pillen en die dezelfde levensstijl gewoonten in plaats van vitamine B-12 injecties advocaten. Sterke receptplichtige geneesmiddelen zoals Xenical, B-12 injecties en gewicht verlies chirurgie zijn normaal gereserveerd voor mensen die lijden aan gezondheidscomplicaties vanwege hun gewicht.


gerelateerde artikelen