Bepaalde voedingsmiddelen kunnen genezen Barrett-slokdarm?

October 24

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen genezen Barrett-slokdarm?

Als uw slokdarm beschadigd raakt na verloop van tijd--meestal door maag zuur door frequente maagzuur--de cellen die lijn uw slokdarm kunt wijzigen in een abnormale toestand dat u op risico zet van oesofageale kanker te ontwikkelen. De Society of Thoracic Surgeons, zegt echter dat deze aandoening, die bekend staat als de Barrett slokdarm, niet altijd tot kanker leiden. U kunt stoppen met de progressie en uw slokdarm genezen door het eten van bepaalde voedingsmiddelen.

Groenten en fruit

Alle soorten groenten en fruit bevatten anti-oxidanten, die de bestrijding van schadelijke stoffen in je lichaam genaamd vrije radicalen die schade aan cellen zoals die deelnemen aan de Barrett slokdarm. Jackson Siegelbaum gastro-enterologie (JSG) raadt aan uw slokdarm genezing door het eten van alle soorten groenten met uitzondering van tomaten, die bevatten veel zuur dat uw slokdarm kan verergeren. Echter JSG toegevoegd dat u gebakken of geroomde groenten vermijden moet, zoals groenten bereid in deze twee manieren uw slokdarm verergeren kunnen. Citrusvruchten, zoals ananas en sinaasappels, kunnen ook uw slokdarm, zodat u voorkomen ze dat moet verergeren. Andere soorten vruchten--zoals bananen, appels, perziken en bessen--zijn zacht genoeg voor uw slokdarm en bevatten anti-oxidanten die kunnen helpen genezen van de Barrett slokdarm.

Volle granen

Brood, rijst, pasta en granen die gemaakt zijn van natuurlijke hele korrels in plaats van geraffineerde granen bevatten selenium, die kan helpen genezen van de Barrett slokdarm, volgens een artikel "Voeding en kanker" in 2000. Mensen lijden aan Barrett slokdarm die selenium krijgen van het eten van volkoren voedingsmiddelen zijn minder waarschijnlijk dan degenen die volkorengranen van het selenium-rijke Eat Don't om slokdarmkanker, het artikel meldt. De auteurs raden eten van alle soorten volkoren voedingsmiddelen die zijn laag in vet om te helpen herstellen van oesofageale schade.

Zacht voedsel

Voedingsmiddelen die een zachte textuur hebben kunnen minimaliseren verdere schade aan uw slokdarm, helpen u van Barrett slokdarm genezen. Cleveland Clinic raadt kiezen van zacht voedsel, zoals aardappelpuree, appelmoes, pudding, vla, eiwit shakes en gekookte granen, zoals havermout, om te helpen genezen van uw slokdarm, nadat het heeft beschadigd.


gerelateerde artikelen