Vetverbrander pillen echt werken?

November 5

Het is moeilijk om de televisie aanzet en niet het zien van een advertentie voor het fat burner of dieet pillen. De nieuwste en grootste farmaceutische toepassingen in de strijd tegen vet heersen, biedt snelle resultaten met minimale inspanning en vereist weinig tot geen verandering in dieet of oefening. Met zo vele keuzen beschikbaar is het moeilijk om te weten voor bepaalde als om het even welk van hen eigenlijk werkt en als ze een risico van bijwerkingen dragen.

Vet branders en de FDA

Vetverbranders, dieetpillen en kruiden supplementen worden gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dientengevolge, zitten de kwaliteit, de ingrediënten en de beweringen van de fabrikanten van deze producten unchecked. Aangezien er geen vastgestelde verordeningen betreffende het merendeel van deze producten, is het moeilijk om zeker te zijn wat je krijgt en of het product daadwerkelijk werkt zoals geadverteerd.

Carnitine

Carnitine is een ingrediënt in sommige vetverbranding pillen. Het is gemeld te breken vetten en toestaan dat de vetzuren te absorberen in de spieren voor gebruik. Hoewel de theorie lijkt zinvol, gaan vragen Alice met Columbia University merkt op dat het eigenlijk niet werkt.

Groene Thee Extract

Groen theeuittreksel is gevonden in sommige vet verbranden en dieet supplementen omdat het is gemeld te versnellen van de stofwisseling en helpen verbranden van vet en calorieën, terwijl ook de eetlust. MayoClinic.com meldt dat dit ingrediënt "eventueel veilig" is, maar het is niet goed genoeg onderzocht om te weten of het echt werkt.

Ephedra

Ephedra, ook bekend als de Chinese kruid ma huang, was een populaire ingrediënt in dieetpillen vóór 2004. Terwijl het werkte, had het ook een aantal zeer ernstige bijwerkingen met inbegrip van de verhoogde bloeddruk, veranderingen in de hartslag bekend als een aritmie en de dood in sommige gevallen. Ephedra is een goed voorbeeld van een vetverbrander die werkte, maar had ernstige gevolgen voor de gebruiker. Om deze reden dient u altijd uw arts alvorens een vette brander of dieet supplement raadplegen.

Alli

Vanaf juli 2011 is Alli de alleen over-the-counter supplement dat is FDA goedgekeurd, hoewel het is technisch een fat blocker, niet een vetverbrander. Door het blokkeren van het vet toch, kan uw lichaam verbranden het vet al opgeslagen, wat resulteert in vet verbranden en gewicht verlies. MayoClinic.com merkt op dat dit supplement effectief is, gedeeltelijk blokkeren van de absorptie van vet uit het voedsel dat je eet. Zoals bij alle medicijnen en supplementen, zijn er bijwerkingen, de bekendste daarvan diarree en buik krampen is. Individuen rekening Alli moeten beperken hun vet inname tot 15 g per maaltijd. Overmatige inname van vet zal resulteren in deze onaangename bijwerkingen.


gerelateerde artikelen