Wat zijn de gevaren van Herpes, indien niet behandeld?

December 17

Wat zijn de gevaren van Herpes, indien niet behandeld?

Herpes is een seksueel overdraagbare aandoening die wordt veroorzaakt door het herpes simplexvirus; van de twee stammen van herpes simplex is herpes simplex type 2 de meest voorkomende oorzaak van genitale herpes. Volgens de New York City Department of Health en de geestelijke hygiëne, zijn maar liefst één op de vijf mensen besmet met herpes. Herpes kan worden verspreid door huid-op-huid contact, en het belangrijkste symptoom is zweren die worden weergegeven op het besmette gebied. Terwijl zweren op hun eigen genezen, kan niet de behandeling van herpes leiden tot gevaarlijke gevolgen.

Ongemak

Wanneer de herpes wordt overgelaten onbehandeld, zweren om de paar weken zal verschijnen. Uitbraken die zich voordoen wanneer u onder stress bent kunnen ernstiger zijn. Voordat de zweren worden weergegeven, kan het omliggende gebied jeuken of branden. Omdat u niet te voorspellen wanneer een herpes uitbraak zich zal voordoen, kan het een nadeel geworden. Zweren kunnen duren een paar dagen, dan een schurft zal vormen over en de pijn zal genezen zonder het verlaten van een litteken.

Verzwakt immuunsysteem

Als je geïnfecteerd bent met herpes en een andere seksueel overdraagbare ziekte, dan bent u in gevaar voor een verzwakt immuunsysteem. Gedurende deze tijd, kunt u meer ernstige uitbraken van genitale herpes, evenals complicaties hebben. Complicaties zijn gevoelig voor andere ziekten, koorts, gezwollen klieren en ernstige hoofdpijn.

Verspreiding van het Virus

Het grootste gevaar van het niet behandelen van herpes is dat u herpes aan uw seksuele partner doorgeven kan. Terwijl een genezing voor herpes niet beschikbaar is, kan medicijnen onderdrukken symptomen en verminderen uw kansen op het doorgeven van het virus. U kan echter zonder enige vorm van behandeling, herpes verspreiden op elk gewenst moment. Als u zwanger bent en onbehandelde herpes hebt, kan u het virus overbrengen naar uw foetus. Herpes kan veroorzaken schade aan de hersenen, de blindheid en de dood in de pasgeboren baby. Complicaties van herpes kunnen ook resulteren in een vroeggeboorte of miskraam.


gerelateerde artikelen