Voordelen van vasten voor het immuunsysteem

January 21

Voordelen van vasten voor het immuunsysteem

Vasten heeft aangetoond effectief te zijn in de preventie en/of de behandeling van vele chronische gezondheidsvoorschriften zoals obesitas, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart-en vaatziekten, Type 2 diabetes, chronisch vermoeidheidssyndroom en reumatoïde artritis. Vasten kan helpen om te herstellen na ziekte of letsel door heroriëntering van de energie uit de spijsvertering te repareren, botten, weefsels of organen. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met elk type van een snel.

Promoot gezonder insulineniveaus

Suiker kunt onderdrukken van het immuunsysteem door het veroorzaken van de alvleesklier om abnormaal grote hoeveelheden insuline afscheiden. Water vasten kan immune functie verbeteren door een verlaging van de niveaus van de glucose, insulineniveaus, terwijl het opheffen van de insulinegevoeligheid. Studies gepresenteerd op 3 April 2011 tijdens de 60ste jaarlijkse wetenschappelijke sessies van de American College of Cardiology hebben aangetoond dat regelmatig periodieke vasten met een 24-uurs water snel, kan de helft uw risico voor Type 2 diabetes. Onderzoeker en auteur van de studie, Benjamin D. Horne, PhD, MPU verklaard dat hoewel calorie beperkingen gevonden in sap vasten kunnen gunstig zijn voor de gezondheid van het hart, dit is een alleen-water vasten de meest gunstige resultaten opgeleverd.

Verhoogt de anti-inflammatoire reactie

Vasten kan zinvol zijn bij de behandeling van bepaalde omstandigheden allergische en inflammatoire omdat het proces van ketose de beschikbaarheid van het vetzuur, arachidonzuur, die neigt vermindert naar het verhogen van de ontsteking. Ketose is het proces waarbij het lichaam begint te gebruiken van vet in plaats van glucose als brandstofbron. Een 1991 studie gepubliceerd in "Lancet" door Kjeldsen-Kragh, bleek dat een vier weken durende SAP snel, gevolgd door een jaar lang vasthouden aan een vegetarisch dieet, resulteerde in verminderde gewrichtspijn, stijfheid, ontsteking en noodzaak van medicatie bij patiënten met reumatoïde artritis. Een tweede gelijkaardige studie door Kjeldsen-Kragh gepubliceerd in de "Britse tijdschrift voor Reumatologie" in 1996 bevestigd dat vasten geleid tot verbetering van immunoglobuline niveaus en ziekte.

Verbetert de infectie bestrijden vermogen

Volgens een studie van zwaarlijvige vrouw gepubliceerd in 1983 in het "American Journal of Medicine," vasten patiënten sprake van een toename in monocyten en killer cel activiteit, die het vermogen van uw lichaam tegen infectie kan verbeteren. Killer cellen herkennen en vernietigen van geïnfecteerde cellen, terwijl monocyten als een stofzuiger functioneren, oppikken en verwijdering van vuil en dode cellen. Immuunglobulinen, specifiek IgA, zijn de antilichamen die door je lichaam te identificeren, te binden en neutraliseren van vreemde stoffen die uw slijmvliezen worden ingevoerd. Juice vasten is aangetoond dat verhoging van de niveaus van IgA immunoglobulin, en immune functie bij patiënten met ziekten van het skelet, spieren en bindweefsel, met deze voordelen die blijvend buiten de lengte van het verblijf in het ziekenhuis, volgens een studie van 2001 in "Onderzoek in complementaire en klassieke voeding geneeskunde."

Hiermee verwijdert u afval

Water wordt gebruikt in bijna alle biochemische processen in het lichaam. Tijdens een snelle, zal u in het algemeen verbruiken meer water dan wat je meestal drinkt. Deze toename van het waterverbruik het natuurlijke genezingsproces vergemakkelijkt en versnelt de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Als uw immuunsysteem wordt versterkt uit dit proces van de ontgifting, kan u merken een toename van energie, mentale helderheid en gevoelens van welzijn.


gerelateerde artikelen