How to Cook oog van ronde geroosterd in een snelkookpan

January 28

How to Cook oog van ronde geroosterd in een snelkookpan

Naast het opslaan van kooktijd, kunt een snelkookpan u bereiden een overheerlijke gebraden, met of zonder groenten. Een oog van ronde gebraden heeft weinig marmering, waardoor het gevoelig voor uitdrogen met conventionele oven methoden. Omdat een snelkookpan met stoom kookt, blijft het vlees vochtig. Kruiden en smaakmakers toevoegen aan de snelkookpan te doordringen van het vlees met smaak. Er is geen behoefte aan een rek in de snelkookpan; plaats het gebraad rechtstreeks in de kokende vloeistof op de bodem van de pan voor inschrijving resultaten.

Stap 1

Verwarm ongeveer 2 eetlepels olie in de bodem van de snelkookpan. Baggeren van het gebraad in meel gekruid met peper, zout en gehakte kruiden, zoals tijm, oregano of hartige. Plaats de bebloemde gebraden in de hete olie en het aan alle kanten bruin.

Stap 2

Groenten zoals gesneden groene paprika's, knoflook, uien en tomaten toevoegen aan het begin van de kooktijd. Giet genoeg water of rundvlees voorraad voor het meten van 1/2 inch van vloeistof in de bodem van het fornuis. Als u gebruikt de Ingeblikte tomaten, giet het SAP in de snelkookpan met de tomaten, voeg dan water of voorraad tot de juiste diepte van vloeistof.

Stap 3

Roer een mespuntje baking soda in de kokende vloeistof om de alkaliteit van het voedsel verhogen en verbeteren de Maillard-reactie. De Maillard-reactie treedt op wanneer de eenvoudige suikers en aminozuren combineren tijdens het koken om te produceren een bruine kleur, alsmede een complexe smaak en aroma.

Stap 4

Verzegel de snelkookpan met de deksel. Aanpassen van de hitte van de brander te handhaven van 15 pond van druk. De gebraden koken voor 12 tot 15 minuten per pond voor roast op 15 pond van druk.

Stap 5

De stoom vrij en open de snelkookpan, na instructies van de fabrikant voor het verminderen van de druk. Voeg selderij en worteltjes, indien gewenst. Breng het klepje weer en kook gedurende 10 minuten bij 15 pond druk.

Stap 6

Verwijder het gebraad uit de snelkookpan en laat ze rusten onder een tent folie voor 20 minuten voor het snijden.

Waarschuwingen

  • Lees en volg de instructies voor uw snelkookpan-model.
  • De inwendige temperatuur van het afgewerkte gebraad moet 145 graden Fahrenheit op een instant-read vlees thermometer.

Tips

  • Groenten toegevoegd aan het begin van de kooktijd koken tot een zeer zachte textuur. Als u liever groenten in brokken, kunt u ze toevoegen tijdens de laatste 10 minuten van de kooktijd. Plaatsen van groenten in de snelkookpan met het vlees verandert niet de kooktijd nodig zijn voor het vlees.
  • Voor intensieve ge├»nfundeerd smaak, een hele grote laurier aan het fornuis toevoegen aan het begin van de kooktijd; Verwijder het opdienen.

Wat die u nodig hebt

  • Koken olie
  • Bloem
  • Kruiderijen
  • Water of rundvlees voorraad
  • Baking soda
  • Groenten, optioneel

gerelateerde artikelen