Hoe weet ik wanneer het gewenste Bifocaal

August 20

Bifocaal zijn dual-visie bril waarmee de patiënt om te zien van twee andere visie recepten via dezelfde lens. Bifocaal kunnen vaak worden geïdentificeerd omdat ze zien eruit als een normale glazen lens met een gedeelte van een andere lens rusten bovenop, hetzij in een cirkelvormige of sliver vorm. Nieuwere Bifocaal de twee lens voorschriften in elkaar overgaan zodat bifocale lenzen minder waarneembaar zijn. Patiënten die bifocale lenzen moeten zijn meestal bijziend en hebben ook presbyopie, een onvermogen om zich te concentreren op nabijgelegen voorwerpen die vaak tijdens de Middeleeuwen optreedt.

Stap 1

Bepalen hoe ver u uw lectuur houden. Als u dragen van bril of contactlenzen, maar moet uw krant houden of boek bij een arm's lengte om te lezen, moet u wellicht Bifocaal.

Stap 2

Vraag een partner om te zien als u loensen te bevorderen terwijl u met de computer of lezen. U wellicht niet weet u zijn loensen te bevorderen, maar als uw partner merkt dat je bent, u kan worden moeite zich te concentreren op nauwe objecten als gevolg van presbyopie.

Stap 3

Overweeg uw leeftijd. De meeste patiënten ontwikkelen presbyopie tussen de leeftijd van 40 en 60, de Mayo Clinic verslagen. Bent u in deze leeftijdscategorie, zijn uw kans op het ontwikkelen van presbyopie hoog.

Stap 4

Houd een krant 1 voet van uw gezicht, dan langzaam het verder weg als u probeert om zich te concentreren op de gedrukte woorden. Als de tekst duidelijker wordt als het papier weg wordt verplaatst, moet u wellicht Bifocaal.

Stap 5

Zie een optometrist. De benoeming van een routine van een optometrist zal bepalen of u moet Bifocaal en of u presbyopie hebben ontwikkeld. Uw oogarts kan geven u een scala aan behandelmogelijkheden, met inbegrip van Bifocaal, bifocal contactlenzen of laserchirurgie.

Waarschuwingen

  • Draag geen voorschrift brillen die niet werden voorgeschreven.

Tips

  • Sommige presbyopie patiënten hebben geen andere visie problemen en vereisen Leesbrillen in plaats van Bifocaal.

Wat die u nodig hebt

  • Krant

gerelateerde artikelen