Hoe te stoppen met het Inbakeren van een Baby

February 22

Hoe te stoppen met het Inbakeren van een Baby

Veel baby's willen worden ingebakerd voor de eerste paar maanden van het leven. Inbakeren geeft warmte en een gevoel van veiligheid voor zuigelingen, helpt hen rustig te houden en verhindert hen van het krijgen van overstuur door hun overactief schrikken reflex. Het is gebruikelijk voor ziekenhuizen om te laten zien van de nieuwe ouders goede Inbakeren van technieken, maar weten wanneer en hoe om te stoppen met het Inbakeren meer is ingewikkeld. Om te zorgen voor de veiligheid en de gezonde lichamelijke ontwikkeling van uw kind, raadt u moet eindigen Inbakeren tegen de tijd dat ze 2 maanden oud is, Rachel Moon M.D. in een nieuwsartikel 2013 van de American Academy of Pediatrics.

Stap 1

Limiet Inbakeren slaap tijd nadat je baby ongeveer 1 maand oud is. Stop het Inbakeren van je baby terwijl hij wakker op dit punt ter voorkoming van te grote afhankelijkheid van het en remmende mobiliteit en ontwikkeling van motorische vaardigheden te voorkomen is.

Stap 2

Kijk voor indicatie dat je baby klaar is voor u om te stoppen met het Inbakeren. Uw kind zal waarschijnlijk beginnen met bewegen rond meer in haar slaap en kan beginnen te hekel aan de vernauwing. Kijk voor schreeuwen, schoppen en verhoogde fussiness wanneer je baby het verpakken omhoog als tekenen dat het is tijd om te stoppen.

Stap 3

Zet uw swaddling methode zodat uw baby's bovenlichaam bestemde strak maar haar armen verpakt is en benen gratis zijn. Dit werkt als een effectieve tijdelijke stap zodra je baby begint die aangeeft is het tijd om te stoppen met Inbakeren, legt DrGreene.com uit.

Stap 4

Kijk voor meer van de dezelfde borden dat uw baby wil niet meer na het gebruik van de minder knellend methode voor minstens een paar dagen worden ingebakerd.

Stap 5

Vervang Inbakeren met andere bronnen van warmte en comfort, zoals een zachte deken van de ontvangst. Zo iets gebruiken vrij licht, maar baby's slapen beter wanneer ze enigszins cool, en oververhitte baby's verhoogd risico op wiegendood of Wiegendood, volgens de American SIDS Institute lopen.

Stap 6

Het introduceren van andere methoden voor het kalmeren van uw baby voor het slapen gaan. Geef uw baby een warm bad of een zachte lichaam massage's nachts, rock of zingen voor je baby, nestle hem onder je kin, rustgevende muziek of spelen bieden een fopspeen.

Tips

  • Swaddle van je baby's armen en bovenlichaam bestemde in een deken--los genoeg om te passen uw hand tussen de deken en je baby's de borst-- maar niet haar onderlichaam swaddle omdat dit het risico van leiden tot heupdysplasie draagt, verklaart Dr. Richard Swend in de 2013 American Academy of Pediatrics nieuwsartikel.

Wat die u nodig hebt

  • Ontvangst deken (optioneel)
  • Fopspeen (optioneel)

gerelateerde artikelen