De voordelen van het straffen van kinderen voor slecht gedrag

March 15

De voordelen van het straffen van kinderen voor slecht gedrag

Overzicht

Kinderen die zich misdragen straffen is geen gemakkelijke of Welkom taak voor ouders. Kinderen gezondheid moedigt ouders aan het handhaven van een consistente discipline plan ter bevordering van goed gedrag bij hun kinderen. Het soort straf en gevolgen zal variƫren volgens de leeftijd van het kind, zegt de gezondheid van de kinderen, maar er zijn een aantal belangrijke voordelen die voor kinderen van alle leeftijden gelden.

Leren van de verwachtingen

Consistentie is de sleutel tot het disciplineren van kinderen van alle leeftijden, meldt de gezondheid van de kinderen. Als kinderen leren dat hun ouders serieus bent over het elimineren van bepaald gedrag, zijn ze meer kans om aandacht te besteden en te leren hoe ze moeten gedragen. Ouders worden aangemoedigd om door te volgen met de gevolgen om te leren kinderen dat bepaald gedrag altijd een specifieke gevolg zullen hebben. Het voordeel van consistentie en volg via is dat kinderen hoe zij moeten gedragen alsmede leren hoe ze niet mogen gedragen en meestal hun gedrag aan te passen teneinde straf.

Erachter te komen gevoelens

Vaak slecht gedrag treedt op omdat kinderen ervaren gevoelens, ze niet hoe weten te spreken, meldt gezonde kinderen. Ouders kunt straf om te leren wat hun kind voelt dus meer passend gedrag kan worden onderwezen. Time-outs zijn een gemeenschappelijk straf die vereisen een fysieke en mentale pauze van de situatie die veroorzaakt door slecht gedrag. Gezonde kinderen raadt ouders spreken met hun kind om te leren wat situaties leiden tot slecht gedrag en time-outs gebruiken om een waardevolle follow-up tijd kijken. Ouders kunnen de gevoelens van een kind vervolgens valideren door empathie met waarom het kind is het gevoel van een bepaalde manier. Hiermee schakelt u straf in een kans om te leren over wat de oorzaken van slecht gedrag, evenals het ontwikkelen van oplossingen voor het elimineren van het slechte gedrag in de toekomst.

Fouten leren lessen

Disciplinaire maatregelen, waaronder straf, vertelt kinderen dat ouders verantwoordelijke zijn en stelt grenzen die leren kinderen waardevolle levensvaardigheden, verslagen van gezonde kinderen. Vaak kinderen voelen schuld wanneer ze iets ergs doen en een passende straf kan verlichten die schuld en leren kinderen hoe te voorkomen dat een soortgelijke situatie in de toekomst. Met speelgoed weggenomen, bijvoorbeeld leert kinderen te verzorgen van hun bezittingen. Gezonde kinderen beveelt ook aan dat ouders alleen een specifieke slecht gedrag straffen om te maximaliseren van de voordelen van kinderen leren van hun fouten. Straffen buiten het toepassingsgebied van een specifieke gedrag doet niet schuld verlichten en kan een kind het gevoel erger maken. Leren van fouten neemt de ouderlijke begeleiding en passende straffen, zodat het kind kan leren en groeien.


gerelateerde artikelen