Wat oefening krijgt ontdoen van een slappe borst?

August 25

Geen oefening richt zich op borst flab, zoals spot-verminderen lichaamsvet niet onmogelijk is. Echter krimpt doen levendige cardiovasculaire oefening bovenmatig lichaamsvet waar heb je het, met inbegrip van uw borst gebied. Zodra u trim de bovenste laag van vet en de onderliggende spier onthullen, zal een sterkte-opleiding die je voor je bovenlichaam doen voortbouwen uw borstspieren van je borst. Als u letsel of medische problemen hebt, spreken met een arts voordat u begint een oefeningsregime.

Uitgevoerd

Hardlopen is een van de snelste manieren om het verminderen van lichaamsvet. Uw niveau van intensiteit maakt het verschil in de effectiviteit van een actieve training. Een jog op 5 mph verbrandt alleen 470 aan 745 calorieën in een uur, terwijl 6 mph jogs calorieën te 590 tot en met 930 verbranden, afhankelijk van hoeveel je weegt. U verbrandt calorieën op het lagere eind van de schaal als je ongeveer 130 pond weegt, en je calorieën aan de bovenkant van het bereik verbrandt als u 205 pond of meer wegen. Een 7 mph tempo toeneemt calorieën verbrand van 680 tot 1.070. Een krachtige 8 mph jog brandwonden 780 aan 1.255 calorieën. Voor iedere 3500 calorieën verbrandt je uitgevoerd, verliest u 1 pond van vet. Bovenlichaam verstevigende element toevoegt aan uw run door je armen krachtig pompen.

Roeien

Gebruik van een roeiapparaat of roeien buiten volbrengt een paar doelen tegelijk. U branden bovenmatig lichaamsvet door het opheffen van uw hartslag voor een langere sessie. U betrekt ook je bovenlichaam in de roeibeweging, gericht op uw borstspieren zodat je borst is meer gebeeldhouwd. Roeien in een tempo snel genoeg om te verdiepen van je ademhaling verwarmt uw spieren en verbrandt calorieën van de 510 tot 760 per uur, afhankelijk van uw gewicht. Als je 160 pond weegt of minder, verbrandt u calorieën aan de onderkant van de schaal. Als u 240 pond of meer wegen, verbrandt u calorieën aan het hogere einde van de schaal. De toegevoegde spier dichtheid werpt echter ook uw basal metabolic rate, dus je blijven zult om calorieën te verbranden terwijl rusten.

Sterkte-opleiding

Bouw uw borstspieren zal uw look van de borst meer gedefinieerd als u verliezen flab maken. Kan je borstvinnen persen, bankje persen en staande vliegen te richten op het gebied van uw borst. Een andere optie doet weerstand oefeningen die heb je trekken en duwen tegen uw eigen lichaamsgewicht te bouwen spier dichtheid. Goede opties die betrekking hebben op zowel je bovenlichaam als andere spiergroepen omvatten pushups pullups, burpees, plank pose, naar beneden hond en triceps dips.

Andere overwegingen

Als u de hoeveelheid calorieën die je door oefening verbrandt verhoogt, vergroot u ook uw eetlust. Het voordeel van oefening ter vermindering van flab ontkent nuttigen calorie voedsel, meestal hoog in vet en suiker. Verlaag uw calorie-inname door 500 calorieën door vervanging van vetrijke voedingsmiddelen, zoals gebakken vlees, snoep, en verwerkte maaltijden met caloriearm vezelrijk voedsel, zoals spinazie, boerenkool, peren, appels, bessen, hele granen, bonen, erwten en linzen. Drink water in plaats van suikerhoudende dranken. Een dagelijkse vermindering van 500-calorie hieronder uw normale calorie-inname leidt tot 1 pond gewichtsverlies per week.


gerelateerde artikelen