Activiteiten voor een familiebijeenkomst

August 14

Activiteiten voor een familiebijeenkomst

De relatie u met uw uitgebreide familie vereist verzorgende net als elke andere relatie. Tijd om te verzamelen kan helpen versterken van familie obligaties. Hoewel het mogelijk aan te sluiten via de telefoon en via andere media, is er geen substituut voor vergadering aangezicht tot aangezicht. Verzamelen samen geeft een familie tijd te halen op elkaars leven. Het is ook een goed moment om te genieten van enkele leuke activiteiten samen om u te helpen verbinden en herinneringen.

Stamboom en Scrapbooking projecten

Creëren van uw zeer eigen stamboom is een perfecte manier om generaties samen. Voordat uw familiebijeenkomst, interview de oudere generaties voor afgelopen informatie en gegevens een nieuwe familie ook. Terwijl op sites zoals «««pbs.org, kunt u een stamboom online op uw familiebijeenkomst, wilt mogelijk brengen van gekleurd papier, lijm en markeringen om uw stamboom een-en-kunstnijverheid-project waarin het hele gezin kunt delen te maken. Een ander idee is om te vragen iedereen om te beginnen een Plakboek van hun persoonlijke familie foto's. Vraag hen om hun Plakboeken aan de nieuwsvoorziening samen met extra foto's die zij zou willen geven aan andere familieleden. Foto's wisselen dus van elke familie scrapbook met de toegevoegde foto's groeit.

Spelletjes en een talentenjacht

Verschillende spellen zijn meestal leuke activiteiten op de meeste familiefeesten. Verdeel in familie teams of kids-versus-adult teams. Iedereen niet deel kan worden van een rechter of scheidsrechter. Enkele goede games te spelen omvatten volleybal, badminton of relais races. Ook overwegen een tafelspel zoals het samenstellen van een puzzel. Aparte in twee groepen om te zien wie een familie foto puzzel kunt samenstellen puzzel de snelste. Een andere leuke optie voor een familiebijeenkomst een talentenjacht is. Voor het verzamelen, melden iedereen van de show om hen tijd om te bereiden. Talent komt in vele vormen-- en uw familie kan hebben unieke talenten om weer te geven. Besluiten de categorieën en de certificaten of de kleine trofeeën aan iedereen voor uw deelname.

Kast Swap

Kijk naar uw volgende familiebijeenkomst als een perfecte tijd leeghalen van je kast te schuren uw huis voor de items die u niet langer nodig. Observeren van het gezegde, "One man's junk is another man's treasure," en houd een kast swap. Nodigen alle bijwonen van de bijeenkomst te doen hetzelfde. Plaats artikelen op lange tafels voor familieleden om te bladeren. Kinderen groeien uit kleding per seizoen, dus profiteren van de gratis shopping mogelijkheid. Andere populaire items uit te wisselen naast kleding zijn boeken, videospelletjes en kleine apparaten.

Mini Field Trips

U kunt voor uw volgende familiebijeenkomst, overwegen huren van een bus of bestelwagen en het nemen van een uitstapje naar nabijgelegen recreatie plekken. Woont u in de buurt van de bergen of strand, een dagje met de familie de bezienswaardigheden en genieten van de natuur. Nemen van een wandeling of hosten van een strand barbecue. Neem een winkelen excursie of gaan bowlen. Zorg ervoor dat de activiteiten die u kiest ook iets dat meest familieleden kunnen genieten. Als de meeste van uw familie woont in dezelfde stad, durven centrum de musea en parken voor enige tijd hechting.


gerelateerde artikelen