Zal nemen Citrucel Help Me gewicht te verliezen?

August 22

Zal nemen Citrucel Help Me gewicht te verliezen?

Citrucel is bedoeld om veilig het verlichten van constipatie en de symptomen van het Prikkelbare darmsyndroom. Met behulp van de Citrucel ten onrechte voor gewichtsverlies kan problemen veroorzaken, volgens de National Association van de eetstoornis. Als u afslanken wilt, praat met uw arts over het een het ontwikkelen van een dieet en lichaamsbeweging plan afgestemd op uw unieke behoeften.

Een hulpmiddel voor constipatie

Citrucel, of methycellulose, is een bulk-vormende laxerende die wordt geleverd in poedervorm en capsules preparaten. Bulk-vormende laxeermiddelen trekken water in het maagdarmkanaal, waardoor de ontlasting zacht en makkelijk te passeren. Citrucel is niet meestal verslavend, dus het wordt gebruikt voor het verlichten van constipatie en onderhouden van normale, gezonde darm patronen.

Geen wondermiddel

Het gebruik van laxeermiddelen voor gewichtsverlies is ondoeltreffend en potentieel gevaarlijk. Mensen nemen vaak laxeermiddelen met het verkeerde idee dat de geneeskunde zal haast voedsel door het spijsverteringskanaal, voorkomen van de absorptie van vet en calorie├źn. In werkelijkheid, NEDA verklaart, laxeermiddelen worden werken die in de dikke darm nadat voedingsstoffen hebben al geabsorbeerd in de dunne darm. Enig gewicht die kunnen verloren gaan door het nemen van laxeermiddelen is water gewicht dat u herwinnen zal zodra u ophoudt gebruikend hen.

Citrucel risico 's

Hoewel Citrucel tot de tamer laxeermiddelen behoort, heeft op stilstaand bijwerkingen. Gemeenschappelijke reacties te methylcellulose omvatten gas, opgeblazen gevoel, abdominale krampen, diarree en misselijkheid. Zeldzame maar ernstige bijwerkingen zijn braken, moeite met slikken en slopende buikpijn.


gerelateerde artikelen