Huid zorg filosofie voor tieners

September 22

Huid zorg filosofie voor tieners

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen leiden tot meer data, maar ook vaker acne uitbraken. Hoewel vervelende vlekken kunnen vaak tijdens de tienerjaren oppervlak, kunt u helpen uw tiener voorkomen van meer ernstige gevallen. Hoewel acne kan een ongemak, kunnen andere huid zorg praktijken behoeden uw tiener ziekte.

Huidverzorging

Een over-the-counter gezicht wassen met ten minste 2,5 procent benzoylperoxide kunnen effectief strijd tiener acne, volgens de American Academy of Pediatrics. Moedig uw tiener haar gezicht wassen eenmaal per dag op het eerste, en zoeken naar eventuele tekenen van overmatig drogen voordat u haar regime tot twee keer per dag. Een facial lotion die ook benzoylperoxide bevat kan uw tiener huid hydrateren terwijl ook beschermd tegen acne.

Richtsnoeren

Terwijl acne tieners ongemakkelijk maken kan, moeten zij nooit pop of ophalen bij het, volgens KidsHealth. Deze handelingen kunnen acne verergeren. Het bijhouden van gezicht wassen om twee keer per dag of minder, het verwijderen van make-up voordat bed en niet aanraken van het gezicht kunnen ook een lange weg te gaan in de bescherming van de huid. De behandelingen van de zorg van de huid kunnen ook tijd vergen te tonen effect, dus voor te bereiden om te wachten op zijn minst drie tot zes weken voordat het zien van de tekenen van verbetering, volgens de American Academy of Pediatrics.

Bescherming tegen de zon

Hoewel acne een bekende ziekte tijdens de tienerjaren is, kan frequente zonblootstelling ook invloed op het uiterlijk van de huid, evenals leiden tot kanker van de huid. Tieners moeten het gebruik van een zonnebrandcrème met een sun protection factor van 15 of meer, volgens de American Academy of Pediatrics. Het moet ook opnieuw worden toegepast ten minste elke twee uur, en eventueel meer vaak als een tiener zwemmen gaat of overvloedig zweet. Zelfs als uw tiener niet gemakkelijk branden, looien kan worden net zo schadelijk. Een tiener moet vermijden looien--zelfs op een zonnebank, volgens KidsHealth.

Extra informatie

Sommige acne reageert niet op over-the-counter behandelingen, en sommige tieners kunnen problemen voorkomen zonnebrand ondanks het gebruik van bescherming hebben. Praten met een arts of een dermatoloog kan helpen uw tiener de behandelingen nodig voor de verzorging van zijn huid krijgen. Naar aanleiding van de dokter aanbevelingen, alsmede de richtingen eventuele medicijnen of behandelingen gebruikt, kan uw tiener de huid gezond houden.


gerelateerde artikelen