Je Jeggings Tuck in laarsjes?

September 12

Je Jeggings Tuck in laarsjes?

Ah, de jegging--zowel een legging en een jean. Deze broek hybride kan verwarrend zijn voor sommige, maar zolang je van jeggings als legging die er uitzien als jeans denkt, en hen zo stijl, zult u prima.

Tuck Away

Niet alleen doen jeggings tuck goed in laarsjes, maar ze eigenlijk plooi efficiƫnter dan skinny jeans. Omdat ze zoals legging gemaakt, ze glijden perfect in uw laarsjes en zien er super schattig om te booten--gratie van de woordspeling. Omdat jeggings kan worden gekleed of gekleed naar beneden, zullen zij werken met vrij veel elke stijl slofje. Veel plezier met het uitproberen van verschillende looks!

Andere laarzen

Jeggings werken met laarsjes, maar ze werken ook met hogere laarzen. Als u overschakelen van uw stijl meer zelfs wilt, ze glijden in een dij hoge schoen naadloos en laat je totaal sexy kijken. Voeg gewoon een flowy top voor een beetje van het contrast en je bent goed om te gaan.

Overslaan van de laarzen

Enkel omdat u kunt plooi betekent jeggings in laarsjes niet dat je moet. Jeggings kunt kijken net zo modieus met andere schoen opties ook. Als het gaat om schoen paringen, zijn jeggings eigenlijk zeer veelzijdig, dus het vinden van een schoen te werken met hen een fluitje van een cent is. Als je geen zin laarsjes of laarzen, probeer dan hoge hakken. Ze zijn perfect voor het nemen van uw jeggings van dag naar nacht, en voor het geven van u een beetje extra hoogte.

Niet plooi

Omdat jeggings meestal zeer uitgerust op de enkel zijn, kan dragen ze buiten uw laarsjes worden taai, tenzij u bent sportief een jegging dat recht op de enkels en een slofje die rechts onder de enkel hits hits. In dit geval, voel je vrij om ze is te dragen. Als uw jeggings gebeuren te zijn een beetje ruimer onderaan en u liever draag ze over je laarsjes, go for it.


gerelateerde artikelen