Cayenne & ischias

April 5

Cayenne & ischias

Ischias is de medische term voor het beschrijven van symptomen als gevolg van een verwonding of druk op de nervus ischiadicus. De nervus ischiadicus vormen uit de lagere rug en takken af in elk been. Het is verantwoordelijk voor het beheersen van de spierbewegingen van het onderbeen en de achterkant van uw knie, evenals het verzenden van gewaarwordingen van de zolen van je voeten, de achterkant van je dij en delen van uw onderbenen. Terwijl ischias wordt meestal door een gewonde of beknelde zenuw veroorzaakt, kan het ook komen voort uit een onderliggende medische aandoening. Natuurlijke geneeskrachtige voorstanders beweren dat het actuele gebruik van cayenne kan helpen verlichten van ischias pijn; wetenschappelijk bewijs ontbreekt echter volledig claim te onderbouwen dit.

Actieve verbindingen

Capsaïcine is de meest actieve bestanddeel gevonden in cayenne en de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center stelt deze compound vermindert pijn door het afbreken van de chemische stof, substantie P. Deze neurotransmitter is verantwoordelijk voor het transport van pijn signalen; Dus, pijn kan worden tijdelijk verminderd wanneer deze chemische stof wordt belemmerd. Voorlopig onderzoek suggereert Capsaïcine kan een nuttige remedie voor lage omloop, clusterhoofdpijn, psoriasis en artritis pijn.

Ischias bewijs

Het gebruik van capsaïcine voor ischias pijn is onder debat binnen de wetenschappelijke gemeenschap, aangezien menselijke studies nog moeten worden uitgevoerd. Het dagboek "Zhen Ci Yan Jui" of "Acupunctuur onderzoek" schetst een studie uitgevoerd op het departement van neurobiologie aan Tongii Medizinische Universität. Onderzoekers vonden dat de actuele behandeling van capsaïcine aanzienlijk verhoogd de pijngrens van nervus ischiadicus pijn bij ratten. Een andere studie gepubliceerd in het januari 2008 nummer van "Spine" gevonden actuele capsaïcine voorkomen mechanische hyperalgesia, pijngevoeligheid, veroorzaakt door schijf compressie bij ratten. Terwijl deze bevindingen veelbelovend zijn, is verder onderzoek vereist om te bepalen als cayenne ischias pijn bij de mens kan verminderen.

Toepassing

Er is geen officiële vereffeningsmethode of toediening van capsaïcine voor ischias pijn; de Universiteit van Maryland Medical Center stelt echter voor toepassing van een crème of zalf met een 0,025 tot 0,075 procent capsaïcine concentratie tot vier keer per dag. Dat het kan tot zeven dagen duren voor een vermindering van de pijn duidelijk.

Veiligheidsoverwegingen

Voorafgaand aan het gebruik van cayenne voor de behandeling van ischias, praat met uw arts om te bepalen van de veiligheid ervan. Net als bij een natuurlijke behandeling, cayenne kan leiden tot nadelige bijwerkingen zoals huidirritatie, jeuk of een branderig gevoel. Niet van toepassing capsaïcine als je met ACE-remmers omdat actuele toepassing van dit kruid verhoogt uw risico op een ernstige hoest te ontwikkelen. Nooit toepassen capsaïcine op beschadigde huid.


gerelateerde artikelen