Eiwitrijk snacks

May 11

Eiwitrijk snacks

Of u nu een fitness-buff of kon staan om een paar pond te verliezen, kunt eiwitrijke voedingsmiddelen op te nemen in uw dagelijkse snacks u uw doelen te bereiken. Eten van een eiwitrijk snack na het sporten helpt herstellen en de opbouw van spieren. Snacks hoog in proteine helpen u gevoel volledig, die de drang om snack op ongezond voedsel kan verminderen. Een 2013 studie gepubliceerd in "Eetlust" gevonden dat vrouwen die een middag snack die hoog in proteine aten voelde vollediger voor een langere periode dan degenen die verbruikt geen snack en degenen die een hapje lager in eiwit aten.

Vlezige Snacks

Eiwitrijk snacks

Als u denkt meestal van vlees als een strikt "maaltijd eten", wilt u misschien veranderen uw perspectief. Een kleine snack waarin vlees kan helpen honger tot uw volgende maaltijd, die u controle te houden, zodat u niet van het gevoel famished overindulge helpen afwenden. Vasthouden aan mager vlees, zoals Turkije en vis, calorieën en ongezonde vetten om laag te houden. Probeer verspreiding van sommige tonijn of zalm op volkoren crackers of bruine rijst gebak. Een 3-ounce portie ingeblikte tonijn bevat 22 gram eiwit per portie. Sommige deli-vlees in een blad sla of een volkoren tortilla voor een proteïne snack samenvouwen op de vlucht.

Zuivel lekkernijen

Eiwitrijk snacks

Kies vetarme zuivelproducten te krijgen van de voordelen van eiwit zonder de extra calorieën. Een 1-ounce plakje magere mozzarella bevat amper 7 gram eiwit, vetarme Swiss heeft ongeveer 8 gram per ounce en een portie 1/2-cup 1 procent cottage kaas met minder vet, 14 gram. Opnemen wat kaas verpakt in een plakje deli vlees of snack op een kommetje van kwark met fruit. Yoghurt is een andere goede eiwitrijke snack. Bij het eten van yoghurt, ga voor Griekse varianten voor het toevoegen van extra eiwit. Een 6-ounce container voor plain, nonfat Griekse yoghurt heeft ruim 17 gram eiwit.

Nosh op noten en zaden

Eiwitrijk snacks

Noten zijn verzadigende omdat ze hoog in eiwit, en ze een grote snack maken wanneer u onderweg bent of gebonden aan uw bureau op het werk. Op basis van 1-ounce porties, pinda's bevatten 7 gram en amandelen, pistachenoten en zonnebloempitten 6 gram. Zorg ervoor om te kijken naar uw porties met noten--ze hoog in zowel vet als eiwit. Afzonderlijke porties in kleine zakken die u snel kunt grijpen. Als het eten van noten en zaden vlakte is niet uw ding, probeer beregening van een paar in yoghurt of kwark of verspreiden van moer boter op apple segmenten of selderij stokken.

Eiwit uit planten

Eiwitrijk snacks

Plantaardige eiwitten zijn laag in verzadigd vet. Ze zijn ook alkalisch, die kunnen helpen verminderen ontsteking en beschermen van uw botten, verklaart "US News & World Report." Snack op een kopje edamame voor bijna 17 gram eiwit met slechts 189 calorieën. Andere bonen en linzen zijn ook hoog in eiwit en het maken van goede keuzes voor snacking. Maak een kleine bonen burrito met een hele korrels tortilla of duik een pita tarwe in hummus, die ongeveer 10 gram eiwit per 1/2 kopje bevat.


gerelateerde artikelen