Hazelnoot olie gebruik

March 3

Hazelnoot olie gebruik

Hazelnoot olie is een olie van de vervoerder gemaakt van geroosterde, geperste hazelnoten. Het heeft een bleke geel kleur, en gemakkelijk in de huid wanneer toegepast topisch absorbeert. Het heeft een nootachtige, enigszins zoete smaak en een mild aroma. Hazelnoot olie wordt gebruikt voor een verscheidenheid van huid zorg toepassingen, en kan ook worden gebruikt in voedselbereiding.

Culinaire toepassingen

Geroosterde Hazelnoot olie van zoete smaak en karakteristieke aroma maakt het een waardevolle aanvulling op uw huis bijkeuken. Het kan worden gebruikt in een verscheidenheid van salade dressings, met name vinaigrettes, volgens de website van La Tourangelle. Zijn smaak werkt goed met citrusvruchten, frambozen en andere natuurlijk zoete voedingsmiddelen. Het kan ook worden gebruikt als een substituut voor olijfolie in pesto--het gemakkelijk absorbeert de kruidige smaak van de basilicum.

Massagetherapie

Hazelnoot olie kan worden gebruikt om de huid te smeren tijdens massage therapie sessies. Aangezien het gemakkelijk het huidweefsel doordringt, helpt het houden van de huid zacht en elastisch, volgens de Eco Planet website. Het absorbeert geuren van essentiële oliën bij gemengd, toe te voegen aan de waarde ervan als een massage-olie. De ontvanger van de massage ontvangt zowel de huid verzachten voordelen van de hazelnoot olie en de kalmerende voordelen van de essentiële oliën.

Zelfgemaakte huid crèmes

U kunt hazelnoot olie als basis voor huid crèmes en lotions, wijst op de website van natuurlijke schoonheid. Het kan worden gebruikt als ingrediënt in natuurlijke zelfgemaakte litteken crèmes. Deze olie weerstaat verwennen, zodat u kunt uw zelfgemaakte huid crèmes langer houden. Hazelnoot olie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Vitamine E kan helpen de verschijning van littekenweefsel.

De remedie van de vette huid

Naast haar andere huid toepassingen, kan hazelnoot olie helpen juiste olieachtige huid. Het is een milde samentrekkend die helpen kan poriën draai en reguleren de uitscheiding van oliën door de huideigen klieren, volgens de website van Eco planeet. Hazelnoot olie kan worden toegevoegd aan haarproducten, badolie, zepen en lotions te helpen de overtollige olie controle.


gerelateerde artikelen