Wanneer uw Baby te nemen naar het ziekenhuis voor een hoge koorts

March 24

Wanneer uw Baby te nemen naar het ziekenhuis voor een hoge koorts

Negen van de 10 laat op de avond telefoongesprekken naar artsen vandaan ouders zorgen te maken over hun baby lijdt aan een hoge koorts, volgens Cincinnati Kinder. Artsen overwegen koorts iets boven het normale mondelinge temperatuur van het lichaam van de 98,6 graden Fahrenheit. Als u probeert om te beslissen of u wilt nemen van uw baby naar het ziekenhuis voor een koorts, overwegen hoe ziek je kind lijkt. Rekening houden met zijn leeftijd, lethargie, duur van de ziekte en andere symptomen, zoals toevallen of apathie. Leren wanneer je baby naar het ziekenhuis te nemen door zijn toestand te beoordelen.

Bellen 911

911 bellen als uw kind koorts heeft en is niet-reagerende, moeilijk te wekken, niet verplaatsen of erg zwak is. Je baby moet onmiddellijk medische zorg als haar lippen blauw zijn of ze moeite met ademhalen heeft. Direct contact met medische hulp als u notitie paarse of bloed-gekleurde stippen of vlekken op haar huid samen met haar koorts.

Leeftijd en koorts drempels

De meest zorgelijke koorts is een in een baby minder dan 3 maanden oud, volgens Palo Alto Medical Foundation. Neem een kind 3 maanden of jonger met een arts meteen als hij een rectale temperatuur van 100.4 graden Fahrenheit en geen andere symptomen heeft. Een rectale temperatuur, aanbevolen voor kinderen deze jonge, is één graad warmer dan een mondelinge temperatuur. U kunt ook het nemen van een kind temperatuur onder zijn arm; zijn axillaire temperatuur zullen één graad koeler dan een mondelinge temperatuur. Neem je baby naar de dokter als hij minder dan 3 maanden oud en een axillaire temperatuur hoger dan 98.4 graden Fahrenheit heeft.

Begeleidende symptomen

De symptomen van uw kind koorts begeleidende zal u helpen beslissen wanneer uw baby te nemen naar het ziekenhuis. Uw baby heeft medische hulp nodig als ze koorts en uiterlijk of de handelingen erg ziek, niet alert wanneer ze wakker wordt of wordt verward. Nemen aan haar het ziekenhuis als u opmerking een verdikking of uw baby lijkt te hebben van een stijve nek.

Oorzaak

Neem je baby naar het ziekenhuis als u niet de oorzaak van de koorts. Virale infectie is de meest voorkomende oorzaak van koorts die plotseling verschijnt, maar het duurt enkele uren na blootstelling voor de koorts te beginnen. Koorts is een teken dat de baby's lichaam is afweren van een infectie. Wanneer je baby's lichaam een bacteriële of virale invasie zintuigen, reageert haar immuun systeem door het verhogen van haar temperatuur om haar lichaam een minder gastvrij plek voor de bacteriën of een virus. Tandjes veroorzaakt meestal geen significante koorts groter dan 100.4 graden Fahrenheit.

Koortsstuipen

Plotselinge en drastische pieken in de temperatuur kunnen veroorzaken koortsstuipen of een Geschudek die is gekoppeld aan een hoge temperatuur, in 3 tot 5 procent van de bevolking. Deze vangsten alleen met een snelle stijging van de koorts optreden en zijn over het algemeen onschuldig maar zeer eng getuige bij baby's, met name voor bezorgde ouders. Uw baby te nemen naar het ziekenhuis als ze een koorts inbeslagneming heeft en preventieve geneeskunde bespreken met de artsen er.


gerelateerde artikelen