Kunnen bepaalde mineralen Eye & verkleuring van de huid?

November 4

Kunnen bepaalde mineralen Eye & verkleuring van de huid?

Verkleuring van de ogen of huid kan worden veroorzaakt door een waaier van medische aandoeningen, met inbegrip van Raynaud syndroom, bloed vergiftiging of zuurstof honger. Lever storing zorgt ervoor dat de huid en de ogen te verschijnen gele; falen van meerdere organen kan leiden tot een groene verkleuring van de huid. Bovendien bepaalde mineralen en chemische stoffen in levensmiddelen, actuele zalven en medicijnen kunnen leiden tot verkleuring van de huid of ogen. Een persistent en ongewone verkleuring moet worden beoordeeld door een medische professional.

Jodium

Jodium is een mineraal gebruikt in ontsmettingsmiddel oplossingen en topisch kan worden toegepast op wonden om infectie te voorkomen. Een studie uitgevoerd in 2003 door Japanse wetenschappers en gerapporteerd in de Japanse Journal van decubitus gevonden dat jodium extern toegepast in een actuele zalf donker gele verkleuring van de huid veroorzaakt.

Pyridium

Pyridium, ook bekend als phenazopyridine-hydrochloride is een gemeenschappelijk pijnstillende ingrediënt in medicijnen. Het wordt gebruikt voor het verminderen van pijn geassocieerd met urineweginfecties, en is ook voorgeschreven volgende chirurgie of trauma. Wanneer genomen oraal of intraveneus, veroorzaakt pyridium verkleuring van lichaamsvloeistoffen, draaien de urine donker oranje of rode kleur. Pyridium in het systeem kan ook zet de vloeistof in uw ogen oranje of rood, waardoor het wit van de ogen geel, oranje of rood van kleur. Een 2006-studie over de bijwerkingen van pyridium dat werd gepubliceerd in de zuidelijke Medical Journal gevonden dat geel, oranje of rode verkleuring van de huid en de ogen kan worden veroorzaakt door nemen pyridium als pijnstiller.

Mercurous Chloride

Mercurous chloride, die ook bekend staat als kwik chloride of de minerale kalomel, heeft de chemische formule Hg2Cl2. Dit mineraal een whitening effect op de huid kan hebben, en daarom is historisch gebruikt als een ingrediënt in commerciële huid whiteners. Het gebruik van kwikverbindingen in huid whitening producten is verboden in de VS in 1990 als gevolg van bezorgdheid over de toxiciteit en effecten op lange termijn. Hoewel mercurous chloride handelt om te verlichten van de huid op de korte termijn, na verloop van tijd kan daadwerkelijk hebben het tegenovergestelde effect en leiden tot donkere verkleuring van de huid.


gerelateerde artikelen