How to Fix T-Bone Steaks in de Crock-Pot

June 13

How to Fix T-Bone Steaks in de Crock-Pot

De T-bone is een dure knippen van vlees dat ontleend aan de voorzijde van de korte karbonadestreng van een kant van rundvlees. Dit soort steak combineert twee van de meest populaire deelstukken van rundvlees en ontleent zijn naam aan de T-vormige bot in het midden. Het vlees aan de ene kant van het bot is een strip steak, terwijl het vlees aan de andere kant van het bot een haasje is. Hoewel T-bone steaks gewoonlijk gegrild of geroosterd, produceren ze sappig, vork-inschrijving vlees wanneer gekookt in een Crock-Pot, of langzame fornuis.

Stap 1

Verhit een koekepan op matig-hoog vuur gedurende vijf minuten.

Stap 2

Trim eventuele zichtbaar vet van de randen van de T-bone, met een scherp mes; Dit is vooral belangrijk als verzadigd vet een bron van zorg is.

Stap 3

Besprenkel de extra vergine olijfolie 2 tbsp. in de hete koekenpan. Voeg 3 teentjes of 3 tsp. gehakt knoflook en 1/2 tsp. vers gemalen peper. Swirl de knoflook en de paprika in de hete olijfolie.

Stap 4

Bruin de steak in de voorverwarmde koekenpan voor twee tot drie minuten per kant te vergrendelen in haar natuurlijke sappen. Het aangebraden T-bone overbrengen op een snijplank of bord, met behulp van Tang. Voeg 1 kopje gesneden champignons aan de koekepan en bak ze gedurende één tot twee minuten.

Stap 5

Schep de helft van de gebakken paddestoelen in de bodem van de langzame fornuis. Plaats de steak op de top van de paddestoelen. De rest van de paddestoelen, evenals eventuele olijfolie, kruiderijen of koken sappen links in de koekenpan, giet de T-bone. Voeg 1/4 kopje water of rundvlees bouillon; gebruik zoutarm Bouillon als de inname van natrium een bron van zorg is.

Stap 6

Kook de T-bone op de langzame fornuis laag vuur instelling voor zeven tot acht uur of tot vork mals. Controleer de steak twee tot drie keer tijdens het kookproces, het toevoegen van meer water of bouillon indien nodig; moet er ongeveer 1/4 kopje vloeistof in de langzame fornuis te allen tijde.

Waarschuwingen

  • Zout de T-bone net voor het opdienen om ervoor te zorgen dat het behoudt zijn natuurlijke vochtigheid. Zouten van de steak, terwijl het kookt kan de steak om te drogen.

Tips

  • Bak 1 kopje gesneden uien met de paddestoelen, indien gewenst.

Wat die u nodig hebt

  • Koekepan
  • Extra vergine olijfolie
  • 3 teentjes of 3 tsp. knoflook, gehakt
  • Vers gemalen peper
  • Tang
  • 1 kopje gesneden champignons
  • Lepel

gerelateerde artikelen