Hoeveel Water kun je drankje voordat u ziek?

July 24

Hoeveel Water kun je drankje voordat u ziek?

U heeft waarschijnlijk nooit gedacht van water als een gevaarlijke stof. Het is meestal niet. Elke cel in je lichaam is samengesteld uit water. Het maakt het grootste deel van het volume van uw bloed en water helpt zelfs dingen doorlopen van uw spijsverteringskanaal. Terwijl u zeker veel dingen lopende te houden moet, is het mogelijk om te drinken te veel en zelf ziek maken.

Algemene aanbeveling

Hoewel geen exacte vloeistof aanbeveling bestaat, heeft de Food and Nutrition Raad van het Institute of Medicine een algemene richtlijn voor gezonde volwassenen. Als je man, doel voor 3.7 liter per dag, oftewel ongeveer 125 ounces. Als een vrouw is uw vloeistof aanbeveling 2.7 liter per dag, of ongeveer 91 ounces. Deze voornaamste richtsnoer bevat water en alle dranken, evenals eten. Eigenlijk kunt u maar liefst 20 procent van uw aanbeveling om vocht uit het voedsel dat je eet.

Maximale veilige inname

U zult moeten drinken meer dan de aanbeveling als u veel sporten, live in een warm klimaat, veel zweet of live op grote hoogte. Uw nieren uitscheiden overal vanaf 800 tot 1000 milliliter vloeistof--27 tot en met 34 ounces--elk uur onbeweeglijk, verklaart Dr. Joseph G. Verbalis, de divisie chef en professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Georgetown. Zo moet 27 tot en met 34 ounces water per uur het absolute dat meeste u drinken kunt voordat je een netto winst in water, waar cellen opzwellen met vloeistof en u behoudt water. Dit is wanneer u bijwerkingen kan optreden. Maar de gezondheidsstatus van uw, geslacht, leeftijd en gewicht hebben een rol in hoeveel water uw lichaamsprocessen. Je zou kunnen omgaan met iets meer of iets minder.

Overwegingen voor atleten

Terwijl u voor langere perioden, uitoefent zoals voert u marathons, stijgt uw vasopressine-gehalte. Dit anti-diureticum hormoon zorgt ervoor dat uw lichaam te hangen aan water in plaats van het afscheiden. Zo drinken de maximale ounces van 27 tot en met 34 van water kon leiden tot een netto winst in water vrij snel, zelfs als u bent zweten. In deze toestand, kan de snelheid van de filtratie van de nier dalen tot als laag als 100 milliliter per uur, of lager is dan 3,5 ounces per uur. Onder deze extreme omstandigheden, zou drinken meer dan 3,5 ounces elk uur problemen kunnen veroorzaken. Maar afhankelijk van het bedrag dat je zweet en het precieze niveau van de vasopressine hormoon in je lichaam, kunt u mogelijk om te drinken meer dan dit eerder gevoel ziek.

Slotoverwegingen

Wanneer je manier drinkt water meer dan u nodig hebt, elektrolyten onevenwichtige worden en cellen, een aandoening die bekend staat als hyponatremia zwellen. U zou kunnen worden verward en gedesoriƫnteerd, duizelig als uw hersencellen worden overvuld met water. Vermoeidheid, misselijkheid, verlies van eetlust en rusteloosheid kan ook optreden. In ernstige gevallen, kan u beginnen hallucineren of met convulsies. Als u om het even welk van deze symptomen ondervindt na zuipt water voor langere tijd, is het mogelijk dat je dronk veel meer dan je lichaam aankan. Wilt u meteen naar de dokter. Hoewel zeldzaam, kan hyponatremia fataal zijn.


gerelateerde artikelen