Yoga wervelkolom uitlijning

July 31

Yoga wervelkolom uitlijning

Volgens Dr. Karen Erickson, een woordvoerder van de American Chiropractic Association, zijn twee hoofdonderdelen van het handhaven van de juiste spinale uitlijning balans en flexibiliteit. Yoga richt zich op een veel aandacht aan de ontwikkeling van zowel balans en flexibiliteit. Onjuiste uitlijning van de wervelkolom kan leiden tot pijn in de onderrug en bereik van de beweging in de wervelkolom verminderen. Yoga houdingen richten op het grondvlak van de wervelkolom en de herontdekking van de wervelkolom het bereik van de beweging. Het beoefenen van een paar yoga strekt zich na werk helpen kan rechtmaken en versterken van uw wervelkolom.

Zittende Twist

De wervelkolom voorwaarts als achteruit beweegt, maar ook wendingen van links naar rechts. Yoga wendingen kunnen u smeren van de wervelkolom en uw draaiende waaier van motie te verhogen. Voor het uitvoeren van een zittende spinal twist, zitten in een Wat Phra, comfortabele positie. Als u het moeilijk vinden om comfortabel in deze positie zitten, zitten op een blok of een paar kussens. U kunt ook verdraaien zittend in een stoel. Verleng de wervelkolom en de romp naar rechts draai. Met elke adem, verlengen van de wervelkolom en met elke adem uit, bewegen iets dieper in de twist. Terug terug naar centrum en herhaal aan de andere kant.

Brug Pose

Brug pose versterkt de achterkant en Hiermee lijnt u de cervicale wervels in de nek. Begin met het liggend op je rug. Buig je knieën en plaats de zolen van je voeten plat op de vloer. Druk op het stuitje in de vloer. Breng uw armen naar beneden door je lichaam. Houd de voeten in de vloer terwijl u de heupen naar de hemel verheffen. De lagere en middelste terug moet volledig van de vloer, waardoor alleen de bovenste borstwervels, cervicale wervelkolom en hoofd in contact met de vloer. Verlagen van de rug en heupen terug naar de verdieping één wervels tegelijk.

Kind Pose

Hiermee kunt u dat kind pose opnieuw uitlijnen van de wervelkolom. Achterover leunen op je hielen met de toppen van je voeten plat op de vloer. Lager het bovenlichaam, raken het voorhoofd naar de verdieping. Het uitbreiden van de armen vooraan in je, handpalmen naar beneden. Child's pose is een rustende pose, maar niet gemakkelijk toegankelijk kan zijn wanneer u voor het eerst yoga start of hebt u strakke rug of heup spieren. Wijzigen van kind pose proberen rust het voorhoofd op een blok of kussen. Ook als uw heupen raak je hielen gemakkelijk niet, plaatst gevouwen dekens, kussens of handdoeken tussen de billen en de hielen.

Lijk Pose

Lijk pose is de definitieve rustende pose in alle yoga-lessen. De pose moedigt uitlijning van de wervelkolom als gevolg van het langdurig contact van de wervelkolom op de verdieping. Lig plat op je rug op een mat van de yoga te oefenen lijk pose. Breng uw armen naar beneden door je lichaam en laat je handpalmen geconfronteerd met het plafond. De benen worden enigszins met je voeten naar buiten rollen worden verdeeld. Sluit je ogen en focus op ademhaling diep en gelijkmatig. Als u pijn of ongemak in de lagere terug gebied, plaats een kussen of gevouwen dekens onder je knieën. Verblijf in lijk poseren voor vijf minuten, en werken tot 15 minuten.


gerelateerde artikelen