Bijwerkingen van Mucuna zaad Extract

July 20

Bijwerkingen van Mucuna zaad Extract

Mucuna zaad extract wordt verkregen uit Mucuna pruriens, beter bekend als cowhage. De term "zaad" is een beetje misleidend, omdat de vrucht van deze klimmen peulen eigenlijk bean peulen is en de zogenaamde zaad extract is afgeleid van de haren rondom de peulen. Mucuna zaad extract wordt traditioneel in de Ayurvedische geneeskunde als een behandeling voor de ziekte van Parkinson. Deze therapie wellicht verdienste omdat de plant levodopa, het primaire voorgeschreven medicijn voor Parkinson bevat. Er zijn echter verschillende bijwerkingen ook betrokken.

Allergische reacties

Mensen met een bekende gevoeligheid voor Mucuna pruriens mucuna zaad extract niet te gebruiken. De haren van de pod, waaruit het extract wordt geproduceerd, bevatten histamine en een allergische reactie kunnen veroorzaken.

Vasculaire effecten

Volgens de "Physicians 'Desk Reference voor kruidengeneesmiddelen," bevat mucuna zaad extract een werkzaam bestanddeel, genaamd prurieninin, dat is aangetoond dat het verminderen van de contracties van de gladde spieren in kikkers. Dientengevolge, hartslag en bloeddruk ook daalde. Terwijl het nog niet vast is of deze effecten zich ook bij de mens voordoen, is er het potentieel voor verbindingen in dit extract te versnellen van de activiteit van anticoagulatie medicijnen of bloed verdunners. Bovendien, als u monoamine-oxidase remmers of MAO-remmers neemt, kan de inhoud van levodopa in het zaad extract verhogen het risico van het ontwikkelen van hoge bloeddruk.

Glucose effecten

Een team van Indiase onderzoekers onder leiding van Anusha Bhaskar gemeld in December 2008 de kwestie van Fitoterapia dat mucuna zaad extract een hypoglycemic effect bij ratten met diabetes-veroorzaakte produceert. Terwijl dit suggereert dat het extract toekomstig gebruik in de behandeling van hyperglycemie bij de mens hebben kan, moet het niet worden gebruikt als u diabetes hebt, totdat meer bekend is over de actie van deze stof. Met name kan de aanwezigheid van levodopa aanzienlijk risico inhouden voor diabetici. Volgens de online drug informatie database op Drugs.com, levodopa kan leiden tot valse lezingen uit serum glucose of urine ketonen proeven.

Gewijzigde hersenenchemie

Levodopa is een voorloper van dopamine, een neurotransmitter en een hormoon dat wordt geproduceerd door neuronen in de regio van de hersenen, de substantia nigra genoemd. Deze hersenen chemische is betrokken bij de regulering beweging, emotionele reactie en de waarneming van pijn en plezier. Bij Parkinson patiënten verslechteren de neuronen die verantwoordelijk is voor het vervaardigen van de chemische stof langzaam, wat leidt tot een tekort aan dopamine. Beheer van levodopa kan deze patiënten helpen. Bepaalde andere personen nemen mucuna zaad extract zijn echter minder waarschijnlijk een reactie "feel good" ervaring. Als u tricyclische antidepressiva neemt, bijvoorbeeld, kan u onwillekeurige spierbewegingen te ontwikkelen. Volgens een artikel van 1990 gepubliceerd in Lancet, kan mucuna zaad extract veroorzaken toxische psychose bij schizofrenie patiënten. Daarom, als u neemt antidepressivum durgs, anti-angst-medicatie of dopamine reuptake inhibitors, gebruik geen mucuna zaad extract.


gerelateerde artikelen