Hoe te stoppen met het veilig gebruik van Proactiv

February 3

Proactiv acnebehandeling is een succesvolle acne product dat een sterke gebruikersgroep door de jaren heen heeft ontwikkeld. De formule maakt gebruik van verschillende wast, astringents en lotions om controle van acne door actuele toepassing. Veel consumenten hebben echter gevonden dat dit product leiden ernstige "" ontwenningsverschijnselen tot kan bij stoppen met het gebruik ervan. Dit kan zowel fysiek en emotioneel moeilijk voor iedereen zijn wanneer geconfronteerd met een onvermogen om verdere veroorloven dit matig geprijsd acnebehandeling. Gelukkig is er een manier om te "ween" jezelf off van deze behandelingen om beste te voorkomen dat de negatieve symptomen vaak geassocieerd met de stopzetting van het zorgsysteem van Proactiv acne.

Stap 1

De AcneFree gevoelige Skin Care systeem, die je bij grote apotheken en grote doos winkels kopen kunt koopt. Dit is een van de meest zachte acne te bestrijden systemen op de markt. U kunt het voor te bereiden u ofwel over te schakelen naar iets anders, of stoppen acne behandeling producten zoals Proactiv allemaal samen. Het is belangrijk op te merken dat dit systeem goedkoper dan Proactiv is, en geen verplichtingen vereist.

Stap 2

Beginnen met de AcneFree gevoelige huid Care systeem met uw resterende Proactiv Product. Blijven uw Proactiv huidbehandeling gebruiken 's nachts, en gebruik van het systeem van de AcneFree in de ochtend. Aangezien dit AcneFree systeem voor de gevoelige huid is en minder hard is, zal u niet worden beginnen de dag met de geïrriteerde huid die voortvloeien kan uit het gebruik van twee verschillende producten. Deze routine uitvoeren voor de komende één of twee weken, of totdat uw resterende Proactiv product heeft uitgeput.

Stap 3

Beginnen met behulp van alleen de AcneFree gevoelig systeem tweemaal per dag. Eenmaal in de ochtend en eenmaal voor het slapen. Deze routine blijven totdat je hebt uitgeput van product. Omdat u hebt nu aangepast pH-balans van je gezicht en bereikte evenwicht dichter naar de oorspronkelijke toestand van uw lichaam vóór het opstarten Proactiv, bent u nu minder kans om te ervaren van de opflakkeringen van de intrekking plotseling stoppen Proactiv alleen is gekoppeld. De zachte reinigingsproces AcneFree gevoelige van het systeem fungeert een "kussen" wanneer het transitioning van de agressieve chemicaliën in Proactiv, aan met absoluut niets. Echter, als je de resultaten ervaren van het gevoelige systeem van AcneFree, voel je vrij om het vasthouden aan het voor een voortzetting van deze resultaten. Wees voorzichtig als u het te lang gebruiken, of het uw huid in dezelfde positie als toen verlaten kan stopzetting van het gebruik van Proactiv. Echter, de overgang van de stopzetting van het gebruik van deze "gevoelige" huid zorgsysteem is gonna be aanzienlijk minder radicaal dan dat van Proactiv.

Tips

  • Bij het kiezen van een huid zorgsysteem permanent te gebruiken, is het OK om pauzes te nemen in het gebruik ervan. Overmatig gebruik van enig product chemicaliënhoudend kan resulteren in de huid die is erger.

Wat die u nodig hebt

  • Proactiv vernieuwing van reinigingsmiddel
  • Proactiv revitaliserende Toner
  • Proactiv repareren behandeling
  • AcneFree Sensitive corrigerende reinigingsmiddel
  • AcneFree Sensitive pH Balancing Moisturizer
  • AcneFree Terminator ter plaatse controle Gel

gerelateerde artikelen