Home Remedies voor een kind Sinus-infectie

May 23

Home Remedies voor een kind Sinus-infectie

De nationale bibliotheek van geneeskunde (NLM) meldt dat er meer dan 1 miljard verkoudheid in de Verenigde Staten per jaar, met kinderen gemiddeld 3 tot en met 8 verkoudheid per jaar. Sinus infecties zijn een gemeenschappelijke complicatie van verkoudheid. De sinussen zijn ruimten van lucht gemaakt door de botten van de schedel. Ze zijn bekleed met slijmvliezen, warm en bevochtigen de lucht die we inademen. Wanneer wordt dit membraan gezwollen en ontstoken, sinusitis optreedt. Een sinus-infectie kan worden veroorzaakt door allergie├źn en verkoudheid, waarbij beide verhoogde slijmproductie en slijm drainage in gevaar. Volgens de Stichting Nemours, dit bevordert de groei van bacteri├źn en kan leiden tot sinusitis. Leren van waardevolle informatie over natuurlijke home remedies voor uw kind sinus-infectie kan helpen haar snel herstellen.

Stoom

Slijmvliezen zijn ontworpen om te opereren in een vochtige omgeving. Droge lucht schadelijk is voor hen en hun vermogen om te bestrijden en herstellen na infectie in het gedrang brengt. De Stichting Nemours raadt het gebruik van een luchtbevochtiger ter ondersteuning van de gezondheid van uw kind sinus membranen. Bovendien, suggereert de NLM meer intensieve stoom therapie door te laten een warme douche lopen en zit met uw kind in de badkamer twee tot vier keer per dag.

Warm washandje

Om te helpen verminderen van congestie, adviseert de NLM het gebruik van een warm, vochtig washandje toegepast op het gezicht van uw kind. Zorg ervoor dat het washandje is warm maar niet heet. Dit zal helpen verlichten het ongemak, alsmede bevordering van slijm drainage.

Verblijf gehydrateerd

Verblijf gehydrateerd kan helpen los slijm afscheidingen en laten worden gewist uit uw kind de sinussen, volgens de Mayo Clinic. Bieden uw kind veel water en sappen en haar herinneren om te drinken gedurende de dag.

Nasale Lavage

De Mayo Clinic beveelt het gebruik van een nasale lavage om duidelijk de sinussen besmet te helpen. Een squeeze-fles of lamp spuit die speciaal voor dit doel gebruikt, spoel zachtjes uw kind neuspassages met een zoutoplossing. De NLM adviseert deze behandeling enkele keren per dag.

Vitamine C

De nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements (ODS) stelt dat vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de genezing. Om te helpen uw kind zijn sinus-infectie bestrijden, worden ervoor dat zijn dieet bevat veel vitamine C-rijke voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, aardbeien, meloen en broccoli. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RDA) van vitamine C voor kinderen 1 tot en met 3 jaar oud is 15 mg. Voor kinderen is 4 tot en met 8 jaar oud, de RDA 25 mg, toenemend tot 45 mg voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar oud.

Vitamine A

Vitamine A helpt ondersteuning van gezonde slijmvliezen, volgens de ODS en nodig is voor uw kind sinussen terug te keren naar hun gezonde toestand. De ADH voor kinderen is 1 tot en met 3 jaar oud 1000 IU; 1.320 IU voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar oud; en 2.000 IU voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar oud. Zuivelproducten leveren vitamine A, evenals wortelen, abrikozen, spinazie en meloen.


gerelateerde artikelen