Gewicht opleiding Training Routines voor kinderen

May 21

Gewicht opleiding Training Routines voor kinderen

Overzicht

De idee gezondheid & Fitness Association staten die kinderen van profiteren kunnen gewicht trainingsprogramma's. Krachttraining moet echter slechts een manier voor uw kind om verhoging van de spier uithoudingsvermogen en kracht. Het is niet bedoeld om het lichaam te bouwen of bulk up. Daarnaast moet een kind altijd de juiste vorm om te voorkomen dat schade volgen. Zorg ervoor dat u een arts goedkeuring vóór het begin van een oefeningsroutine — vooral als een kind medische aandoeningen lijdt.

Gezonde Routine

KidsHealth.org suggereert dat een kind een gezond gewicht training routine vaststellen. Als u enkel begint, deelnemen aan gewicht opleiding slechts drie keer per week. Sessies kunnen variëren van 20 minuten tot een uur. Werken slechts een paar spieren groepen per sessie. Bijvoorbeeld, de eerste dag beginnen met de benen, dan verplaatsen naar de borst, schouders en triceps de volgende dag.

Opwarmen van de spieren voordat gewicht opleiding om verwonding te verhinderen. Dit kan gebeuren door een snelle wandeling of trappen op een stationaire fiets. Begin met fundamentele gewicht oefeningen zoals squats, bankje persen en lat pull-downs. Praktijk van de techniek gewichten op het eerste. Dan doen drie sets van acht tot en met 19 vertegenwoordigers van elk van de oefeningen. Gebruik een licht gewicht op het eerste en vervolgens geleidelijk verhogen als u klaar bent met sets. Zorg ervoor dat twee of drie soorten oefeningen voor elke spiergroep om ervoor te zorgen dat het lichaam is grondig uitgewerkt uit te voeren. Net zoals u opgewarmd, eindigen de gewicht opleiding training met een koele naar beneden om te voorkomen dat schade.

Kind versie

Een kind versie van gewicht opleiding mag gewoon niet een verkleinde versie van een volwassen routine. In plaats daarvan beginnen door te streven naar de begeleiding van een coach of trainer. Op die manier kunt u er zeker van te zijn dat uw kind is krachttraining in een veilige en effectieve manier, gebaseerd op zijn grootte en leeftijd. Breng vijf tot 10 minuten warming-up met een lichte aërobe activiteit zoals joggen in plaats, springtouw of wandelen. Volwassen formaat gewichten kunnen worden gebruikt zolang het gewicht afhankelijk van de grootte van uw kind is. 12 tot 15 herhalingen voor elke spiergroep doen. Zorg ervoor dat toestaan ten minste één volledige dag tussen uit elke specifieke spiergroep te werken. Zorg ervoor dat uw kind wordt gecontroleerd tijdens een gewicht training, ervoor te zorgen dat hij met behulp van adequate technieken en gewicht. Hoewel gewichten kunnen veilig worden gebruikt, kan een kind zijn eigen lichaam gewicht aan gewicht trein gebruiken. Oefeningen zoals push-ups een effectieve vorm van krachttraining zijn. Of probeer een weerstand buis.

Succesvolle krachttraining

SpineUniverse.com suggereert een gewicht opleiding training die is leuk en veilig te vinden. Begin met een warming-up en vervolgens overgaan tot een elastische lichaam of een balkje pull-ups op doen. Een kind kunt verplaatsen naar gewichten als hij voelt zich comfortabel. Beginnen met zes tot acht verschillende oefeningen voor elke spiergroep. Acht tot 15 herhalingen per keer doen. Lager het gewicht als uw kind niet met succes van herhalingen voltooien. Geleidelijk verhogen de hoeveelheid sets en herhalingen in de tijd. Alleen het toevoegen van meer gewicht wanneer uw kind goed rond de 10 herhalingen kunt uitvoeren. Gewicht trein voor ongeveer 20 tot 30 minuten, twee of drie keer per week. Zorg om uit te rusten voor één dag tussen elke training.


gerelateerde artikelen