Echinacea om bloeddruk te verlagen

May 30

Echinacea om bloeddruk te verlagen

Echinacea of paarse zonnehoed, is momenteel een van de meest populaire geneeskrachtige kruiden gebruikt vandaag, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine, of USNLM, website. In feite is de verkoop van dit kruid maken ongeveer 10 procent van de Amerikaanse markt voor medicinale kruiden. Er zijn drie soorten echinacea gebruikt medisch: echinacea angustifolia, echinacea pallida en echinacea purpurea. Echinacea purpurea wordt beschouwd als de meest krachtige. Voordat u begint met het gebruiken van echinacea, moet u om het te bespreken met uw zorgverzekeraar om specifieke instructies te krijgen.

Echinacea & bloeddruk

Echinacea is gebruikte te stimuleren het immuunsysteem, verminderen de duur en de ernst van de gewone verkoudheid en helpt wonden genezen. Maar dit kruid is niet normaal gebruikt om bloeddruk te verlagen. Er is geen bewijs dat echinacea is effectief bij de behandeling van hoge bloeddruk.

Onderzoek

Een specifieke studie van echinacea het effect op de bloeddruk en de electrocardiografische resultaten van het lichaam werd uitgevoerd en gedocumenteerd door de Amerikaanse National Library of Medicine. In, proefpersonen waren gegeven echinacea, en vervolgens gecontroleerd om te zien als hun bloeddruk werd beïnvloed. Helaas, de test bleek dat de deelnemers had geen merkbare verandering in hun bloeddruk. Dit was slechts één studie, en er moet meer onderzoek worden gedaan om te bepalen of echinacea gunstig is in het verlagen van de bloeddruk.

Bijwerkingen

Volgens de website van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center zijn de meest voorkomende mogelijke bijwerkingen van het nemen van echinacea hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, verstopping en huiduitslag. Sommige ernstige allergische reacties zijn ook gemeld.

Drug Interactions

De website van het National Center for Complementary & Alternative Medicine waarschuwt voor mogelijk schadelijke interactie tussen echinacea en immuunonderdrukkende medicijnen. Patiënten die zijn gediagnosticeerd met systemische lupus erythematosus, reumatoïde artritis, multiple sclerose en andere progressieve collagene aandoeningen, tuberculose, HIV en AIDS zijn ook gewaarschuwd te nemen nooit echinacea. Het kruid kan de voorwaarden verergeren in plaats van beter.

Formulieren die worden gebruikt

De geneeskrachtige planten info site meldt dat de wortels en de bladeren van de plant echinacea medisch worden gebruikt. Ze zijn ofwel gebruikt, vers of gedroogd en als thee, capsules, uittreksels of zalven kunnen worden genomen.

Let op

Echinacea is een onderdeel van de familie van daisy van planten. Mensen met bekende allergieën aan deze planten moeten vermijden echinacea. Het is ook mogelijk om een nieuwe allergie voor een bestanddeel te allen tijde. Zich bewust zijn van eventuele kortademigheid, zwelling van het gezicht, lippen of tong of andere allergische reacties terwijl nemen echinacea. Hebt u een allergische reactie op het kruid, stoppen met het gebruik en neem contact op met uw zorgverzekeraar.


gerelateerde artikelen