Wat te eten op nuttige dagen tussen Workouts

December 25

Wat te eten op nuttige dagen tussen Workouts

Welke voedingsmiddelen je op uw rustdagen verbruikt zijn net zo belangrijk als de voedingsmiddelen die je op de dagen verbruikt u uit te werken. Op uw rustdagen, je lichaam is herstellende en aanvullen van de brandstof worden opgeslagen, zodat de spieren met optimale prestaties tijdens de volgende training functioneren kunnen.

Koolhydraten

Koolhydraten zoals hele tarwe brood, pasta, bruine rijst, groenten en fruit zijn gezonde keuzes die winkels van glycogeen in de spieren vervangen. Koolhydraten zijn onmisbaar voor de atleten, het lichaam breekt de koolhydraten in drie eenvoudige suikers glucose, fructose en galactose, die door de spieren worden gebruikt. Deze suikers die niet worden gebruikt worden opgeslagen in de spieren voor later gebruik, schrijft Chris Carmichael, auteur van het boek, "Voeding voor Fitness, Eat recht op trein recht."

Eiwit

Eiwit bestaat uit aminozuren die spieren, pezen, huid en andere weefsels bouwen. Eiwit ook werkt aan het herstel van spierweefsel en is essentieel voor spier reparatie na een training en op recovery dagen. Eiwit dat is vetarm eten is gezonder dan de volvet versies. Turkije, bonen, tofu, eieren, kaas, mager gemalen rundvlees, kip en vis zijn gezonde opties voor atleten, schrijft Sizer en Whitney van het boek "Voeding concepten en controverses."

Vetten

Atleten kunnen denken dat het vermijden van vet zal helpen verbeteren van hun prestaties; één of andere hoeveelheid vet is echter essentieel voor atleten. Er zijn drie soorten vetten onverzadigde, verzadigde en transvetten. Verzadigde en transvetten zijn gekoppeld aan cardiovasculaire ziekten en andere gezondheidsproblemen. Onverzadigde vetten zijn de gezonde vetten die kunnen helpen lager uw risico van cardiovasculaire ziekten. Onverzadigde vetten kunnen worden gevonden in olijf olie, avocado's, vis en noten. Deze gezonde vetten vormen een grote bron van energie voor trainingen.

Hydratatie

Op recovery dagen, kunt u niet voelen zo dorstig als jij op de dagen dat je training aangezien u zijn niet zo veel zweten. Het is echter nog steeds belangrijk dat u vloeistoffen verbruikt Voorkom uitdroging. Wordt gedehydrateerde ontneemt je lichaam van water en kan het beschadigen van uw sportieve prestaties, schrijft Chris Carmichael. Sportdranken niet nodig zijn op recovery dagen, maar bieden essentiële voedingsstoffen wanneer het uitwerken voor meer dan een uur.


gerelateerde artikelen