Maaltijd ideeën met eiwit & koolhydraten samen

January 17

Maaltijd ideeën met eiwit & koolhydraten samen

Koolhydraten en eiwitten zijn nodig voor overleving. Koolhydraten leveren energie en houden je hart, hersenen, nieren en spieren naar behoren functioneert. Eiwit helpt bij de groei, houdt uw immuunsysteem gezond en mager spieren, onderhoudt volgens de McKinley Health Center. Maaltijden die een combinatie van koolhydraten en eiwitten kunnen een gezonde deel uitmaken van een goed uitgebalanceerd dieet.

Pindakaas op brood van de banaan

Voor een snelle maaltijd van koolhydraten en eiwitten, proberen een pindakaas en banaan brood broodje. Uw favoriete bananen brood recept maken of kopen brood van de banaan in uw lokale bakkerij. Als u uw eigen banaanbrood bakken bent, vervangt de witte bloem in het recept met volkoren bloem te verhogen van de vezel. Dienen de boterham met een zijde van vruchtenmengsels en/of gebakken chips, waarin zowel het verhogen van het gehalte aan koolhydraten.

Vegetarische Chili

Uw favoriete chili recept maken, maar in plaats van het vlees gebruiken een assortiment van bonen. Probeer een blikje van zwarte bonen en een blikje bruine bonen. De bonen bieden zowel koolhydraten en eiwitten. Vervanging van het vlees ook vermindert het verzadigde vet in de maaltijd en het vezelgehalte toeneemt. Serveer de chili met rollen of Maïsbrood om de hoeveelheid koolhydraten te verhogen.

Quinoa

Gebruik quinoa als een vervanging in een groente roerbak. Volgens de echte eenvoudige website, quinoa is een bron van complete eiwitten en is geladen met hele korrels voedingsstoffen. Terwijl de quinoa kookt, roer bak uw favoriete groenten. Probeer een kop gesneden zoete aardappelen, 1/4 kopje ui plakjes, 2 kopjes baby spinazie bladeren en een kop in blokjes gesneden squash. Voeg naar smaak olijfolie en sojasaus toe. Koken op matig vuur tot de groenten gaar zijn, ongeveer 10 tot 15 minuten zijn. Serveer de Roer Gebakken groenten over de gekookte quinoa. Segmenten van een volkoren stokbrood toast en serveer ze naast de roerbak te verhogen van de koolhydraten.

Noten en pannenkoeken

Met behulp van een doos van pannenkoek mix of uw favoriete pancake recept pannenkoeken maken Ter verbetering van de vezels en de voedingsinhoud, kunt u de witte bloem vervangen door volkoren tarwebloem in het recept. Zodra het beslag pannenkoek is gemengd, voeg een kopje van uw favoriete noten. Noten bieden een gezonde bron van eiwitten. Probeer pecannoten, walnoten en amandelen. Serveer de pannenkoeken met stroop of fruit conserven voor toegevoegde koolhydraten en/of pindakaas voor toegevoegde eiwitten. Probeer voor een side-dish, gecodeerde eiwit of soja gebaseerde ontbijt worst links.


gerelateerde artikelen