Feiten over dubbele punt schoonmaken voordelen

August 5

Een verstopte Colon

De moderne Amerikaanse dieet is een laag in vezel en hoog in eiwit en chemische stoffen, die tot onjuiste absorptie en uitbanning leiden kunnen. Het colon, of dikke darm, is ontworpen om te elimineren zowel afvalstoffen en toxines; zonder goede voeding of de invoering van teveel toxines, kan afval producten echter harde platen vormen op het slijmvlies van de dikke darm. Toxines dan beginnen te stapelen in de gevangen materiaal veroorzaakt een aantal problemen, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, broos haar en nagels, lichaamsgeur en slechte adem, pijn in de onderrug, gas, menstruele problemen, acne en meer. Af en toe reinigen van de dubbelpunt kan helpen verwijderen van plaque-opbouw en spoelen van het lichaam van toxines.

Die Extra ponden te spoelen

Het is niet ongewoon voor de gemiddelde Amerikaan te hebben 5 pond van bebouwde fecale materie, gevangen in de dikke darm, en in sommige gevallen dat nummer kan zelfs oplopen tot 40 lbs. U kunt het verliezen van een ongelooflijke hoeveelheid gewicht in geëlimineerd fecale materie met een dubbele punt schoonmaken. Dientengevolge, begint uw dikke darm om te helen en functioneren, absorberen en efficiënter te elimineren, en hulp in de toekomst verlies van het gewicht.

Houden van dingen in beweging voor de gezondheid van de ultieme

Constipatie is een veel voorkomende gezondheidsprobleem in de Verenigde Staten en een aantal ernstige problemen, zoals de afhankelijkheid van laxeermiddelen, opbouw van fecale materie die op hun beurt veroorzaakt toxische symptomen en kan zelfs leiden tot spijsverteringsstoornissen kan veroorzaken. Zacht reinigen van de dubbelpunt kan helpen om te kalmeren acute constipatie zonder de schadelijke bijwerkingen van chemische laxeermiddelen. Bovendien, is de opbouw van de verharde plaque op de muur van de dikke darm vaak de oorzaak van chronische constipatie; Daarom kan gelegenheid de dubbelpunt beëindigen uw strijd met constipatie eens en voor altijd.

Beëindiging van de constante buikpijn

Spijsverteringsstoornissen zoals diverticulitis blindedarmontsteking, Prikkelbare darmsyndroom en de ziekte van Crohn steeds vaker per jaar in de Verenigde Staten. Hoewel de oorzaken van deze voorwaarden is niet altijd weten, is dubbelpuntgezondheid een effectieve behandeling, alsmede preventieve maatregel. De opbouw van ontlasting in de dikke darm kan resulteren in geïnfecteerde zakken, chronische gas, uitrekken, ontsteking of bedwelming vernietigen van het weefsel in de dikke darm, hernia en zelfs complete darmobstructie, alle symptomen die hun rol bij spijsverteringsstoornissen spelen. Houden van uw darm schoon en vrij van opbouw zal verminderen de symptomen en kan zelfs genezen uw spijsvertering stoornis.

De parasiet weg te houden

Zelfs in de Verenigde Staten waar voedsel reinheid tot het beste in de wereld behoort, is niemand immuun tegen darmparasieten. Parasitaire infecties kunnen leiden tot ernstige symptomen, zoals extreme gewichtsverlies, ondervoeding en zelfs de dood of zij gelukkig kunnen leven in uw dikke darm jarenlang zonder teken of symptoom. Regelmatig reinigen van de dubbelpunt zal houden uw dikke darm gratis en vrij van parasieten.


gerelateerde artikelen