How to Lose 5 ponden in één Week

December 3

Één pond vet is opgebouwd uit 3500 calorieën. Daarom, om te verliezen 5 lbs. zul je een calorieën tekort van maken en/of verbranden, 17.500 calorieën met oefening. Een strategie om het gewicht te verliezen is te breken de totale 17.500 in dagelijkse doelen. Dit zou leiden tot een tekort van 2500 calorieën per dag met een combinatie van dieet en lichaamsbeweging te bereiken. U wil uw arts te raadplegen voordat u probeert deze mate van gewichtsverlies als snijden die je calorieën kunnen maken met het verstrekken van uw lichaam met genoeg voedingsstoffen zeer moeilijk. Uitoefening van een aanzienlijk aantal calorieën per dag zal ook uitdagend om je lichaam, en u moet ervoor zorgen dat uw lichaam vermag steel uitoefening van elke dag voldoende tijd nodig om uw calorie-doel te bereiken.

Stap 1

Bepalen hoeveel calorieën per dag je moet eten om te behouden van uw gewicht. Gebruik een rust stofwisseling calculator (Zie de Resource sectie hieronder) om het dagelijkse aantal calorieën uit voor het maken van een calorieën tekort. Geef nauwkeurig uw lengte, gewicht in ponden, leeftijd en geslacht.

Stap 2

Een caloriearm dieet volgen voor de week. Zie het voorbeeld menu's aangeboden door de nationale hart-, Long- en bloed Instituut voor 1200 calorieën. Een voorbeeld van een traditioneel menu zou omvatten een stuk volkoren brood en geraspte tarwe voor ontbijt, een roast beef sandwich lunch, popcorn voor een snack en 2 oz. van zalm met groenten voor het diner.

Stap 3

Aftrekken 1200 calorieën uit uw rustplaats stofwisseling calorieën. Bijvoorbeeld, als u 2.500 calorieën om uw gewicht te handhaven moet, verlaten dan door het eten van 1200 calorieën per dag u een calorie tekort van 1300 calorieën maakt, 1200 calorieën kunt verbranden van oefening. Echter als u alleen 1800 calorieën per dag hoeft dan is uw calorische tekort zullen slechts 600 en u zal nood voor brandwond 1.900 calorieën met oefening. U wilt misschien vraag uw arts of voedingsdeskundige voor een strenger dieet, maar de Amerikaanse obesitas vereniging adviseert iedereen eten 1.000 of minder te worden begeleid door een zorgverlener.

Stap 4

Oefenen elke dag de calorieën om te voldoen aan de 2500 calorieën doel inschakelen om aan te branden 5 lbs. gebruik besteden een cardio machine die zal uw calorieën tellen voor u tijdens het trainen, maar zorg ervoor dat u uw leeftijd en gewicht in de machine dus het aantal zo nauwkeurig mogelijk is. Anders, kunt u een rekenmachine activiteit te schatten uw calorieën voor u (Zie de Resource sectie hieronder). Voer uw gewicht en 60 minuten voor uw tijd, zodat u hoeveel calorieën zien kunt u zal branden in een uur. Meest waarschijnlijk, zal u wilt uitoefenen, zowel in de ochtend en avond, of zelfs het breken van uw workouts in drie sessies, om te voldoen aan uw calorieverbruik met oefening doel. Lopen op 10 mph zal bijvoorbeeld ongeveer 1000 calorieën in een uurtje branden zodat u waarschijnlijk moeten zult uitoefenen van meer dan een uur per dag voor de week. Hardlopen is een van de hogere calorie verbranding van activiteiten. Wees bereid om een begroting van meer tijd voor oefening, als je gaat lagere intensiteit oefeningen zoals wandelen of water aerobics.

Waarschuwingen

  • Elke dag worden uitdagende snijden veel calorieën en uitoefening van meer dan een uur. De Amerikaanse obesitas vereniging zegt dat verliezen van 2 kg per week gezond is, dus je overwegen jezelf twee weken willen kan te verliezen van de 5 pond.

Wat die u nodig hebt

  • Rust stofwisseling rekenmachine

gerelateerde artikelen