Activiteiten voor kinderen in de buurt van Ballantyne (North Carolina)

October 18

Activiteiten voor kinderen in de buurt van Ballantyne (North Carolina)

Een wijk in het zuidelijke deel van Charlotte (North Carolina), Ballantyne is slechts 20 minuten rijden van het stadscentrum. Hoewel er binnen de stadsgrenzen van Charlotte, heeft het gebied van Ballantyne een eigen identiteit. Het is een ideale plek voor families om te wonen, bieden veel mogelijkheden voor kinderen om actief en betrokken in de Gemeenschap.

Sportscholen en dans

Er is een Gymboree spelen en muziek (gymboreeclasses.com) gelegen in Ballantyne. Dit nationaal bekend keten biedt klassen voor 0 tot 5 jarigen op het gebied van sport, kunst, muziek en familie deelname. De familie klassen kunnen omvatten oudere broers en zussen. Carolina Dance kapitaal (carolinadancecapital.com) biedt danslessen voor 2 tot 18 jarigen. Er is een breed scala van opties, met inbegrip van kraan, jazz, lyrische, hiphop, ballet, vloer Turnen, juichen, zumba en yoga. De sfeer is gezinsvriendelijk, met state-of-the-art faciliteiten.

Sportprogramma 's

De YMCA dorp Ballantyne (ymcacharlotte.org) biedt een breed scala aan programma's voor kinderen. Sport competities omvatten voetbal, vlag voetbal, zwemmen, cheerleading, hockey, T-ball, volleybal en basketbal. Er zijn ook klassen voor vechtsporten en jeugd fitness. De Y heeft ook dag kampen en dagopvang voor jongere kinderen. De Pineville-Ballantyne Gemeenschap Athletic Association (pcaasports.org) is het gebied bron voor little league. De competities beginnen bij T-bal voor 4 tot 5 jarigen en omvatten kinderen helemaal naar boven tot en met 13 jaar oud. Er zijn ook softbal competities.

Parken

De wijk heeft sommige parken die kinderen in het achterhoofd hebben. William R. Davie Park (4635 Pineville-Matthews Road, geen website; 704-554-0402) is 107 hectare speelvelden, speeltuinen, wandel routes, indoor en outdoor schuilplaatsen, hoefijzer kuilen, een vijver en toiletten. Elon huizen Regionaal Park (11401 Ardrey Kell Road, geen website; 704-643-5725) is een andere optie, die onder een overdekte speelruimte, klaslokalen, wandelpaden, schijf golfbanen, een gymnasium, toiletten, een speeltuin, een vijver voor Hengelsport en speelvelden.

Gewoon voor de lol

Soms moeten kinderen gewoon wat tijd om losgesneden en plezier hebben. De sport verbinding Entertainment Center (sportsconnectionnc.com) zit vol met activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen krijgen in op een laser tag spel, lucht hockey of veel van de andere arcade spelen, spin rond op de botsauto's of springen rond op het gebied van opblaasbare speelgoed. De faciliteit heeft ook een café en een Wi-Fi-toegang. Slechts vijf mijl op de weg in Pineville is Monkey Joe's (monkeyjoes.com). Er, leeftijd uw jonge geitjes 2 tot 12 jaar oud kunnen spelen en springen rond op de indoor inflatables, met inbegrip van dia's en hindernisbanen. Op dezelfde locatie is springen Sky High (cha.jumpskyhigh.com), die een trampoline gebied voor gratis spelen is en ook dodgeball spelletjes georganiseerd. Kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen.


gerelateerde artikelen