Een lijst van goede voeding te eten voor diabetische kinderen

October 22

Een lijst van goede voeding te eten voor diabetische kinderen

Voor diabetische kinderen, met name degenen die insuline-afhankelijke, kunnen het voedsel dat ze eten ernstige gezondheidsproblemen gevolgen hebben later in hun leven. Terwijl alle kinderen gezonde voeding gevuld met vers fruit en groenten, mager vlees en gehele korrels volgen moeten, het kiezen van het juiste voedsel voor een diabetische kind is nog belangrijker. Voor het samenstellen van een dieet voor uw kind diabetes, raadplegen uw arts of licentie voedingsdeskundige of diëtist die bij het plannen van de gezonde maaltijd helpen kan.

Snacks

De meeste kinderen moeten snacks tussen de maaltijden te helpen houden hun energieniveaus. Er zijn tal van gezonde snacks dat uw diabetische kind kan genieten, dat geen schade aanrichten met hun bloedsuikerspiegel grote zal. Een "voedsel vrije" behoort dat diabetici genieten kunnen van tot drie keer per dag en dat minder dan 20 calorieën bevatten en 5 g koolhydraten, en een paar snacks vallen in die categorie, zoals Dille of augurk augurken. Sommige andere goede snacks die minder dan 5 gram koolhydraten bevatten en dat uw kind zou kunnen genieten omvatten drie selderij stokken, één suikervrij popsicle, een kopje licht popcorn, een stuk van string kaas of 1/4 kopje verse bosbessen.

Kid favorieten

Veel kinderen kudde naar de dezelfde voedingsmiddelen over en weer, met inbegrip van macaroni en kaas, hamburgers, kipnuggets of offertes en spaghetti en gehaktballetjes. Naast het koolhydraatgehalte van deze voedingsmiddelen moet u zich bewust zijn van het vetgehalte, omdat diabetici gevoelig voor hart-en vaatziekten en beroerte zijn. Bij het maken van macaroni en kaas, gebruik volkoren macaroni, 1 procent of magere melk en magere kaas. Panko kruimels en eiwit te maken krokant oven gebakken kipnuggets of inschrijvingen, uw gehaktballen uit grond Turkije in plaats van gemalen rundvlees gebruiken. 85 tot 95 procent mager rundergehakt kiezen bij het maken van hamburgers, en serveer op een volkoren broodje. In het algemeen, proberen op te nemen meer volle granen en minder vetten in kid-favoriet voedsel.

Maaltijd

Diabetische kinderen moeten 10 tot 20 procent van hun dagelijkse calorieën uit mager eiwit, 25 tot 30 procent ten opzichte van gezonde vetten en 50 tot 60 procent uit koolhydraten, bij voorkeur complexe koolhydraten te krijgen. Bij het kiezen van magere eiwitten, denk dat extra mager rundergehakt, grond kip of Turkije, skinless kip, magere kaas of bonen. Kies een assortiment van fel oranje en groene groenten, zoals wortelen en broccoli, vers fruit en volle granen, zoals bruine rijst of volkoren brood, indien mogelijk. Zoete aardappelen gebruiken in plaats van wit, wanneer mogelijk, en oven gebakken in plaats van gefrituurd voor alle levensmiddelen. Voor ontbijt, dienen uw kind havermout met vers fruit, een volkoren bagel met magere roomkaas of een parfait van Griekse yoghurt, verse bessen en muesli gemaakt.

Uit eten

Wanneer eten in traditionele sit-down restaurants, kies dezelfde soorten voedsel die je thuis zou dienen. Als u het moeilijk vindt om volledig te voorkomen dat fastfood restaurants, leren de juiste keuzes in het menu maken. Kies een hamburger en opt-out van het broodje, een kleine container van stukken kip, apple segmenten en fruit en yoghurt parfaits geheel of gedeeltelijk. Wees op uw hoede van dompelen sauzen en andere kruiden, zoals velen van hen grote hoeveelheden suiker en vet bevatten. Bestel water of 1 procent vetarme gewoon melk, en sla de suiker beladen sappen en frisdrank.


gerelateerde artikelen