Tips voor het verslaan van suiker Cravings

October 28

Tips voor het verslaan van suiker Cravings

Het enige aspect van het dieet dat mensen lijken te lijden met de meeste is suiker cravings. Het kan moeilijk zijn om deze hunkeren naar bestrijden, maar het is essentieel om dit te doen om te bereiken van uw doelen. Toegeven aan het hunkeren naar suiker zal verhogen insuline en bloedsuikerniveaus, waardoor u zich moe, lusteloos en prikkelbaar, en zal verder leiden tot honger pangs en hunkeren naar. Te weten de juiste manier te verslaan suiker cravings is van cruciaal belang om het werk van uw dieet te maken.

Rustig aan

Met drukke werk, gezin en sociale planningen, veel mensen hebben om te eten voor onderweg, en snap het niet tijd om te genieten van eten. Niet genieten en genieten van je eten kan je lichaam om het gevoel dat er nog steeds honger, zelfs na een grote maaltijd. Probeer te nemen ten minste 15 minuten elk voor ontbijt, lunch en diner. Zitten te eten, en zich concentreren op elke hap. Hierdoor laat je waarderen uw voedsel, en te voorkomen dat u honger later.

Ga voor GOM

Onderzoek heeft aangetoond dat kauwgom honger pangs kunnen verminderen. In 2008, het "Los Angeles Times" artikel gemeld op een studie waar onderwerpen gegeven tandvlees na de lunch aten minder calorie├źn in de middag dan degenen die geen kauwgom kauwen. U kunt vaak honger als je nog niet voor een tijdje gewoon gegeten omdat je mond niet heeft gewerkt. De motie van kauwgom geeft je mond iets te doen, en laat een frisse smaak in uw mond, waardoor tijdelijk uw behoefte aan suiker. Zorg ervoor dat alle gom je kauwen is suikervrij.

Oefening wilskracht

Het is heel gemakkelijk te grot aan uw het hunkeren naar, denken dat het zal alleen deze ene keer u verwennen--- maar vaak, zodra u begint te eten suikerhoudende, ontoegankelijk voedsel, je kunt niet stoppen. Een van de beste manieren om beat uw suiker cravings is te focussen op je doel en gebruik van wilskracht. Als u voortdurend over waarom bent u op dieet, en waar u wilt krijgen denkt, hebt je altijd het imago van uw perfecte lichaam in je geest. Trots op het feit je doelen en ambities, terwijl anderen om je heen wordt zwak-gewild en gorging zich hebben.

Vinden van Fruit

Mocht u nog steeds een behoefte aan suiker, Vermijd verwerkte, suiker gevulde junkfood hapjes, en kies voedingsmiddelen met natuurlijke suiker in plaats daarvan. Vruchten bevatten veel minder suikers dan snoep en frisdrank, maar nog steeds bieden van een zoete, zoete smaak, en hebben de voordelen van hoog in vitaminen, mineralen en antioxidanten. Bessen gerangschikt het hoogst van alle fruit in antioxidant inhoud, volgens de website van de ziekte te voorkomen. Bessen zijn ook lager in suiker dan veel andere vruchten, maar kunnen nog steeds voldoet aan een zoetekauw.


gerelateerde artikelen