Veilige spellen voor kinderen op het Internet

June 27

Veilige spellen voor kinderen op het Internet

Uw kinderen willen proberen hun hand op een computerspel, maar je zorgen te maken over een ongepast pop-ups met advertenties. Weg te nemen de zorg door te wijzen browser op internetgames die zorgen voor een veilige omgeving voor je kind. Terwijl hij praktijken zijn keyboarding vaardigheden ontwikkelt, kunt u er zeker van te zijn dat hij op een beveiligde site met kindvriendelijke materiaal is.

Regering Kids Games

U kunt er zeker van te zijn dat de regering kids sites veilig voor uw jonge en advertentie-vrij zijn. De reis op Kids.gov, die tot andere door de overheid gesponsorde spelsites leiden zal te beginnen. Kies uit de secties van de jongen uit het graag van de FBI, CIA, Census Bureau of Treasury afdelingen. Kinderen kunnen hun hersenen met math spelen zoals "Save Perry's centen" oefening en mensen tellen voor de volkstelling. Creatief plezier met rollenspel terwijl ze leren hoe een junior park ranger of een CIA-detective bieden.

Kinder tijdschrift spellen

"Highlights" magazine is het aanbieden van veilige entertainment voor kinderen sinds 1946, en meer recentelijk met haar kinderen site hoogtepunten Kids. Direct uw kind hoe te spelen van de versie van verborgen foto's, beschikbaar met aanwijzingen voor jongere spelers. Of kinderen kunnen uitdagen hun geheugen met een bijpassende spel of code kraker puzzel. Een ander tijdschrift, "National Geographic," biedt een kindvriendelijke spel sectie op haar site waar kinderen kunnen een ruimte conciƫrge schoonmaken van het milieu of een dung beetle in een derby race. Na montage samen een sneeuwvlok puzzel, kan uw kind west hoofd met Lewis en Clark op hun expeditie.

Educatieve spelletjes

Hoofd naar het hoofdkwartier van de scholastische online te vinden van educatieve spellen zo onderhoudend uw kind zal niet beseffen dat hij is leren. In de "7 Hat Challenge," leert hij over de vele rollen die een president moet spelen. Of hij kan zijn het schrijven vaardigheden met het "verhaal Starter spel" praktijk voor explosieven door de ruimte op een avontuur van de NASA astronauten bestuderen. Leeftijd van de kinderen 3 tot en met 7 zou kunnen genieten van de familie-speeltuin-sectie van de site waar ze kunnen gaan over avonturen met de Magic School Bus en ik spion tekens.

Kinder televisie netwerkspellen

Wijs uw kind naar de thuisbasis van veel van de geliefde personages uit zijn favoriete TV-shows. In Disney Junior, kan hij lid worden van Dino Dan op een fossiele jacht of stijgen op prinses Sophia's tapijt avontuur. Hoofd over aan Nick Jr, waar de voorschoolse spelselectie kunt zelfs een jong kind die niet kan lezen om uit de omtrek van de schaduw van een personage te kiezen. Hier, hij kan racen met de Backyardigans, spelen jurk omhoog met Max en Ruby of schieten van pijlen in appels met Mike de ridder. Op de PBS Kids, kunnen kinderen verkennen avonturen met Curious George, de kat-in-de-hoed of Clifford de grote rode hond.


gerelateerde artikelen