Hoe te behandelen van de symptomen van de aanval van de angst

December 10

Stel dat je bent op het werk. Plotseling je begint hevig zweten en voelt je hart kloppen in je borst. Je keel voelt strak en je hebt moeite met ademhalen. U ondervindt een angstaanval, ook bekend als een paniekaanval. Volgens de Mayo Clinic is een angstaanval een intense en plotselinge angst gepaard gaat met lichamelijke symptomen. In feite, denk je misschien dat u sterven of een hartaanval. Er zijn specifieke stappen voor het behandelen van de symptomen van de aanval van de angst.

Stap 1

Ga naar uw huisarts voor een recept voor een SSRI, SNRI, TCA, benzodiazepine of Mao. Volgens de Mayo Clinic is een SSRI een antidepressivum dat als de eerste lijn van de behandeling voor de symptomen van de aanval van de angst fungeert. Een SNRI en TCA zijn ook antidepressiva die angstaanvallen verminderen. Benzodiazepinen zijn verslavend milde sedativa die angstaanvallen behandelen en MAO-remmers zijn antidepressiva die vereisen dat u een streng dieet volgen. Bespreek met uw arts welke medicatie geschikt voor de symptomen van de aanval van uw angst is.

Stap 2

Psychotherapie behandeling krijgen. Dit is een vorm van begeleiding die u toelaat om het begrijpen van de symptomen van de aanval van uw angst. De organisatie van de huisarts beweert dat veel soorten psychotherapie behandeling bestaan. Maar de cognitieve gedragstherapie is de aanbevolen vorm van therapie van de bespreking voor angstaanvallen. Hier leert u om te veranderen van je negatieve manier van denken. Volgens de Mayo Clinic, kan uw psychotherapeut opnieuw maken uw symptomen van de aanval van de paniek in zijn aanwezigheid. Hierdoor zal u analyseren uw gedrag en krijgen een gevoel van controle, wanneer de symptomen weer verschijnen.

Stap 3

Het vinden van een steungroep. Vraag uw arts aan te bevelen een steungroep voor mensen die last van angst de symptomen van de aanval hebben. Hierdoor zal je om te praten en vriendschappen met mensen die lijden aan dezelfde angst symptomen als u vormen.

Stap 4

Drink geen alcohol of cafeïne zoals dit ervoor dat uw symptomen van de aanval van de angst zorgen kan, volgens de Mayo Clinic.

Stap 5

Oefening voor bij lesat 30 minuten per dag. Je hersenen zullen vrijgeven natuurlijke chemische stoffen in je hersenen endorfines waardoor voel je kalm en betere genoemd.

Stap 6

Mediteren en yoga doen. Meditatie bestaat uit zich te concentreren op één actie in uw lichaam, zoals de ademhaling. Yoga combineert meditatie met bewegingen langzaam en weloverwogen.

Wat die u nodig hebt

  • Selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI)
  • Serotonine Noradrenaline reuptake inhibitor (SNRI)
  • Tricyclische antidepressiva (TCA)
  • Benzodiazepinen
  • Monoamine-oxidase remmers (MAO)

gerelateerde artikelen