Kan een vrouw in haar Late 40s verliezen buikvet & krijg ik een platte buik?

June 30

Kan een vrouw in haar Late 40s verliezen buikvet & krijg ik een platte buik?

Verlies van het gewicht op elke leeftijd is mogelijk, hoewel het moeilijker geworden hoe ouder u krijgen. Botten worden minder dichte, spierweefsel verdwijnt en hormonale veranderingen kunnen verhogen lichaamsvet. Nog steeds, regelmatige lichaamsbeweging en gezond eten kunnen bestrijden veel van de voorkomende oorzaken voor gewichtstoename. Ter plaatse opleiding bestaat niet, dus het is niet mogelijk om te richten op de maag voor gewichtsverlies, maar afvallen van overal zal uiteindelijk ertoe leiden dat de buik ook plat.

How to Lose Weight

Afvallen moet u verbranden meer calorieën dan u verbruikt. Voor 1 pond moet u een overmaat van 3500 calorieën te verbruiken. Voor een veilige, één pond-per-week verlies, verminderen uw calorie-inname door 250 en 250 calorieën door oefening te verbranden. Als je niet kan elke dag te oefenen, dat aantal nog moet worden bereikt door wat je eet elke dag, en hoeveel je oefenen op training dagen.

Hormonen en buikvet

Hoe ouder je krijgt, des te waarschijnlijker het is voor je hormonen invloed op uw gewicht te krijgen uit whack. Een belangrijkste hormoon die worden beïnvloed is oestrogeen. Onevenwichtigheden in oestrogeen kunnen ertoe leiden dat uw lichaam om meer vet en vloeistof te behouden, en kan zelfs leiden tot depressie. Een ander problematisch hormoon is cortisol, die rechtstreeks verband houdt met behoud van vet in de buik. Cortisol is vrijgegeven door stress, en als je leeftijd het ook in de hogere niveaus wordt vrijgegeven. Hoewel oefening helpen kan verlichten stress en je hormonen onder controle te krijgen, moet u een medische deskundige te raadplegen voor uw specifieke behoeften.

Maken van een Routine van Cardio

Cardio zal helpen de meeste calorieën te verbranden kan, en dit om het even wat van het lopen rond de buurt om met uw fiets te joggen op de loopband. Wat u kiest voor uw cardio, houd het uitdagende door toenemende duur, afstand of intensiteit zodat je verbranden zoveel calorieën blijven als je kunt. Het neerschrijven van een plan kan helpen houden u gemotiveerd en doelgerichte, en het kan ook helpen u uw voortgang bijhouden.

Lift gewichten

Gewichtheffen is niet alleen essentieel voor het vergroten van kracht, maar het zal u helpen afvallen ook. Aangezien spierweefsel actief is, het vereist calorieën te laten functioneren, en verhoging van het bedrag dat u hebt zal u toelaten om meer algemene calorieën te verbranden. Maak een gewichtheffen routine gevuld met oefeningen die meerdere spieren groepen tegelijk opnemen.

Probeer Circuittraining

Een circuit is wanneer u van een oefening naar de andere met geen pauze tussendoor verplaatst. Probeer cardio te mengen in uw circuit om te helpen met gewichtsverlies. Een monster-circuit kan worden: bovenlichaam oefening, jumping jacks, lager lichaam-oefening, uitgevoerd in de plaats. Probeer twee tot drie circuits en sloeg alle uw spiergroepen, rusten voor twee tot drie minuten vóór het begin van een nieuw circuit.

Gezond eten

U moet uw vet, eenvoudige koolhydraten en suiker inname te beperken, maar uw complexe koolhydraten, fruit, groente en mager eiwit consumptie te verhogen. Als u traint om gewicht te verliezen, eet wat mager eiwit en koolhydraten direct na afwerking te goed tanken. Juiste keuzes zijn bonen, havermout, volkoren pasta, zalm, eieren en Griekse yoghurt. Sommige voedingsmiddelen zoals koffie, veroorzaken bepaalde hormonen, zoals cortisol, te zijn vrijgegeven en kan je vijand in de buik-Ardennen-slag.

Tips en veiligheid

Terwijl het verliezende gewicht mogelijk in uw late 40s is, moet u nog hard werken om uw doelen te bereiken. Altijd volg juiste techniek bij het optillen van gewichten en een deskundige te raadplegen als u twijfelt over hoe een oefening of de machine wordt gebruikt. Niet dezelfde spieren werken op back-to-back dagen, en voor elke activiteit opwarmen.


gerelateerde artikelen