Bijwerkingen van Cranberry tabletten

December 21

Bijwerkingen van Cranberry tabletten

Veenbessen kunnen therapeutische gevolgen hebben voor de lever en maag, alsmede de helpende personen met diabetes en urine-problemen. Cranberry kan ook anti-kanker en anti-oxyderende eigenschappen bezitten. Dit fruit, dat afkomstig is uit Noord-Amerika, heeft een verscheidenheid aan namen, met inbegrip van Veen cranberry, Amerikaans cranberry, evenals haar Latijnse naam vaccinium macrocarpon. Als u niet eten de bittere veenbessen wilt, kan u ontlenen hun vermeende effecten inname van een supplement van hen. Ongeacht hoe u veenbessen inslikken, kunnen er bijwerkingen optreden.

Diarree en maagklachten

U kan een aanval van diarree ontwikkelen als een veelvoorkomende bijwerking van cranberry supplementen vanwege het irriterend effect op uw darmwand. Elke vorm van aanvulling met inbegrip van cranberry tabletten kan leiden tot een storing in uw spijsverteringskanaal die leiden diarree tot kunnen terwijl u aan het aanpassen. Deze bijwerking moet stoppen na een dag of so. & nbsp; als het lastig wordt en blijft, bellen met uw arts voor hulp. Misselijkheid of maag overstuur kan zich ook voordoen bij het nemen van cranberry supplementen. Door het consumeren van de cranberry supplement met voedsel, kan u deze bijwerking voorkomen. Voedsel zal mengen met het supplement in uw maag, verhinderend het irriterend het slijmvlies van je maag. Dit kan helpen u beter te voelen en te voorkomen dat de misselijkheid of maag overstuur. Als je deze bijwerking ondanks het feit dat de cranberry supplement met voedsel ervaring, moet u uw arts onmiddellijk in kennis en deskundig advies inwinnen. Stop met de cranberry toeslag totdat u met uw arts praten.

Nierstenen

Vanwege de hoge niveaus van oxalates in Amerikaanse veenbessen verhoogt het risico van het hebben van nierstenen. Oxalates optreden in sommige voedingsmiddelen, en kan leiden tot de oprichting van calcium oxalaat nierstenen die ondraaglijke pijn produceren kunnen wanneer u wilt doorgeven van uw nieren naar uw blaas en de urinebuis. Deze kleine buis dat urine van uw blaas uit uw lichaam draagt kan worden geïrriteerd en beschadigd als gevolg van nierstenen. Spreken met uw arts over het potentieel voor cranberry tabletten maken nierstenen in je lichaam.

Antacidum ongeldigheidsverklaring

Cranberry supplementen kunnen de doeltreffendheid van het antacidum medicijnen verminderen. Cranberries bevatten een hoog gehalte aan zuren, en calcium, het belangrijkste ingredi├źnt in sommige antacida, is een niet-zuur base gebruikt om te mengen met de zuren in je maag te neutraliseren van hen. Voorzorgsmaatregelen nemen bij het gebruik van cranberry tabletten als u een geschiedenis van maag terugvloeiing hebt en antacida gebruiken om te helpen bestrijden.

Waarschuwingen

Cranberry tabletten kunnen ernstige bijwerkingen in combinatie met geneesmiddelen zoals warfarine veroorzaken. Dit medicijn wordt gebruikt te dun bloed en verlagen het risico van bloedstolsels. Combineren cranberry met warfarine kan leiden tot ernstige bloedingen bij sommige mensen. Praat met uw arts over uw medicijnen voordat u cranberry tabletten te nemen.


gerelateerde artikelen