Fruit reinigen dieet bijwerkingen

November 9

Fruit reinigen dieet bijwerkingen

De Fruit Flush reinigen dieet werd ontwikkeld door klinische voedingsdeskundige Jay Robb. Dit drie-daagse detox dieet beoogt te spoelen de toxinen uit het lichaam en jump-start een gewichtsverlies programma. De eerste dag inclusief maaltijden van eiwit shakes, groenten en magere eiwitten, terwijl de volgende twee dagen toestaan alleen fruit en rauwe groenten, samen met een eiwit shake voor het diner. Omdat het fruit reinigen dieet omvat sommige voedzaam voedsel en slechts drie dagen duurt, bijwerkingen zijn over het algemeen niet zo gebruikelijk of zo ernstig in vergelijking met sommige andere crash diëten.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Hoofdpijn is de meest voorkomende bijwerking geassocieerd met het Fruit Flush dieet, volgens DetoxResource.com. Sommige mensen ervaren ook vermoeidheid. Uitdroging kan optreden als het individu niet genoeg water tijdens het dieet drinken doet.

Gastro-intestinale effecten

Het Fruit Flush dieet, zoals andere zuivering diëten, kan de gastro-intestinale bijwerkingen veroorzaken. Deze meestal worden toegeschreven aan de ontgifting en ernstiger als het individu heeft het eten van een bijzonder ongezonde dieet kunnen zijn. Ze bevatten diarree, buikpijn, opgeblazen gevoel en misselijkheid.

Andere effecten

Crash diëten kunnen zoals het fruit reinigen verstoren bloedsuikerspiegel, evenals vermindering van de elektrolyten kalium en natrium. Dit kan leiden tot voedsel het hunkeren naar en honger, gebouw en een zekere mate van spierzwakte. Personen met diabetes, hart-of nierziekte, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, kinderen en ouderen moeten niet van dit type van dieet, zoals in een artikel gepubliceerd door MSNBC op 18 mei 2007.


gerelateerde artikelen